1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Dilan Polat'ın Eski Ortağından Şok Açıklama! Ağlayarak Anlattı!
Dilan Polat'ın Eski Ortağından Şok Açıklama! Ağlayarak Anlattı!

Dilan Polat'ın Eski Ortağından Şok Açıklama! Ağlayarak Anlattı!

Dilan Polat'ın ortağından önemli açıklama geldi. Para aklama iddialarıyla gündeme bomba gibi düşen Dilan Polat ve eşi Engin Polat son zamanlarda sosyal medyanın en çok konuşulan isimleri arasında oldu. Bu isimlerin özel hayatı da merak edilmeye başlandı.

A+A-

Dilan Polat'ın ortağından kötü haber geldi. Dilan Polat ve Nez Demir ile ilgili para aklama iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Son zamanlarda yaşadığı skandallarla gündemden düşmeyen Polat ailesi bu olaylara sessiz kalmaları ile birlikte tepkilerin daha fazla büyümesine neden oldu. Kendi kozmetik şirketinin satışlarını durdurma kararı alan ve yurt dışı yasağı getirilmesi gibi adımlarla karşı karşıya kalan Dilan Polat üstelik eşi Engin Polat'ın da varlıklarına el koyulmasıyla şok yaşadı. Tüm bu gelişmeler hem Polat çifti hem de eski ortakları Nez Demir için zorlu bir sürecin başlangıcı olarak nitelendiriliyor.

Dilan Polat'ın Sessizliği Herkesi Çıldırttı

Sosyal medyada fenomen olan ve yaptığı her işle konuşulan Dilan Polat Zorlu dönemde sessiz kalan isimlerden olduğu sosyal medya hesabını kapattı ve iddiaların merkezinde olmasına neden olan bu hareketi çok konuşuldu. Kendi kozmetik şirketinin satışlarını durduran Polat iş dünyasındaki etkisini gösterdi. Ancak tedbirler ve sessizlik para aklama iddiaları konusundaki soru işaretlerini kuvvetlendirdi.

Nez Demir Konuştu

Dilan Polat'ın eski iş ortağı olan Nez Demir bu süreçte açtı ağzını yumdu gözünü. Sessiz kalmayarak kendi güzellik merkezini işleten Nez Demir para aklama iddiaları sebebiyle soruşturmaların merkezinde yer alıyor. Mal varlığına el konulması ise onun için pek çok soruna neden oldu. Nez Demir yaşadığı mağduriyeti açıkladı ve yetkililere yardım çağrısında bulundu.

Gözyaşları Sel Oldu

Süreci değerlendiren ve Instagram hesabından bir açıklama yaptı. Demir içinde bulunduğu durumu şu şekilde dile getirdi: “Arkadaş kurbanıyım, yeni şirketlerimin isminin geçtiği kişilerle hiçbir ilişkim yok. 3 yıl önce olan ortaklıkta bir sıkıntı yok. Devlet diyor ki inceleyene kadar tedbirimi koyarım. Peki benim buradaki mağduriyetimi kim karşılayacak. Böyle şeylerin içinde olmak bile benim için büyük onur kırıcı bir durum. Bu incelemenin çok hızlı sonuçlanmasını istiyorum. Bana ve 40 yıllık esnaf babama tedbir kararı geldi. Beni göz altına alıp ifademe başvurabilirsiniz. Koşa koşa gelirim.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.