1. HABERLER

  2. FİNANS

  3. Akbank, Finansbank, En Para, Yapı Kredi ve Garanti Bankası Faizsiz Kredi Veriyor! Faizsiz Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?
Akbank, Finansbank, En Para, Yapı Kredi ve Garanti Bankası Faizsiz Kredi Veriyor! Faizsiz Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Akbank, Finansbank, En Para, Yapı Kredi ve Garanti Bankası Faizsiz Kredi Veriyor! Faizsiz Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Ülkemizde yaşanan ekonomik kriz birçok vatandaşın geçimini zorlaştırıyor. Yaşanan bu zorlu dönemde bankaların sunmuş olduğu cazip faiz oranları, birçok vatandaşı kredi çekmeye yönlendiriyor.

A+A-

Faizsiz kredi sunan bankalar, bu dönemde çok ilgi görüyor. Türkiye'deki bazı bankalar yeni müşterileri için belirli miktarlarda faizsiz kredi vermeye başladı. İşte bu bankaların sunmuş olduğu kredi seçenekleri:

  • Akbank, yeni müşterilerine %0 faiz oranıyla 20.000 TL kredi sunuyor. Kredinin vadesi ise 6 ay.
  • QNB Finansbank, yeni müşterilerine %0 faiz oranı ve 6 ay vade ile birlikte hem 10.000 TL nakit avans hem de 10.000 TL kredi imkanı sunuyor.
  • En Para, 6 ay vadeli 10.000 TL kredi sunuyor. Aylık ödeme tutarı ise 1.666,67 TL olarak hesaplanmıştır.
  • Yapı Kredi, yeni müşterilerine 6 ay vadeli 10.000 TL kredi ve Chippin'e üye olanlara 5.000 TL nakit avans sunmaktadır.
  • Garanti BBVA, yeni müşterilerine faizsiz ve 6 ay vadeli 15.000 TL kredi sunuyor.

Değişkenlik ve Bankalar Tarafından Sunulan Faiz Oranları

Bankaların sunmuş olduğu kredi miktarları ve faiz oranları değişiklik gösterebilir. Genellikle faizsiz krediler nakit avans mantığı ile yeni müşterilere özel olarak tek seferliğine sunulmaktadır. Bunun dışında kredi çekmek isteyenler için bankaların güncel faiz oranları genellikle %3'ün üzerinde oluyor.

Faizsiz kredi kullanımı, maddi anlamda zorluk çeken ve nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için önemli bir ekonomik destek olarak karşımıza çıkıyor ancak kredi kullanımında dikkatli olmalısınız ve ödeme planlarını iyi hesaplamalısınız, kredinizi çekmeden önce tercih ettiğiniz bankaların web sitesi üzerinden detaylı hesaplamalar yapmak ve tüm koşulları gözden geçirmek önemli bir detaydır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.