1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Fiat'tan Egea, Fiorino, Doblo almak isteyenlere MÜJDE: Sıfır Fiat Fiorino 200.000 TL destek verecek sakın kaçırmasın
Fiat'tan Egea, Fiorino, Doblo almak isteyenlere MÜJDE: Sıfır Fiat Fiorino 200.000 TL destek verecek sakın kaçırmasın

Fiat'tan Egea, Fiorino, Doblo almak isteyenlere MÜJDE: Sıfır Fiat Fiorino 200.000 TL destek verecek sakın kaçırmasın

Otomotiv sektörünün dev markası Fiat, araç sahibi olmak isteyen milyonları yakından ilgilendiren kampanyasını duyurdu.

A+A-

Uzun bir süredir otomotiv sektörünü etkileyen enflasyon sorunu, birçok kişiyi araç satın alma hayallerini ertelemeye yönlendirdi. Ancak, yılın sonlarına doğru otomobil markaları faaliyetlerini hızlandırmaya başladı.

Otomobil firmaları, yıl sonu promosyonlarını kademeli olarak duyuruyor ve özellikle kredi faiz oranlarını düşürmeye başladı. Bu kapsamda, Fiat markası kasım ayında taşıt kredisinde en düşük faizle araç almak isteyenleri teşvik etti.

DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ KAMPANYASI

Fiat, araç alımı düşünenleri hedefleyen yeni bir kampanya başlattı. Yeni kampanya ile araç alım sürecini kolaylaştıran Fiat, birçok modelde uygun araç kredisi seçenekleri sunmaya başladı. Fiat, kampanyaya katılan modelleri duyururken, aynı zamanda kampanya çerçevesinde kullanılabilecek kredi tutarlarını da belirtti. İşte; Fiat'ın düşük faizli taşıt kredisi kampanyası ve kampanya koşulları…

İŞTE KAMPANYANIN DETAYLARI

Fiat, kasım ayında başlattığı yeni kampanyayla ilgili yeni detayları paylaştı. Marka, kasım ayı boyunca geçerli olacak kampanya çerçevesinde özel olarak sunulan %0,59 faizli taşıt kredisi fırsatını duyurdu.

Fiat, bu kampanya kapsamında 200.000 TL'ye kadar finansman imkanı sağlayacağını belirtirken, kasım ayı kampanyasının tüm detaylarını ve ilgilenen yeni otomobil alıcılarının yetkili satıcılardan alabilecekleri bilgileri yazılı olarak paylaştı.

Fiat, yazılı bir kampanya duyurusu yaparak, 200 bin TL'ye kadar geçerli olan %0,59 faiz oranı ve 12 aya kadar vadeli kredi seçeneklerini sunacağını açıkladı. Bu özel kredi fırsatını belirli yeni modeller için sunan Fiat, kampanya kapsamında Egea, Fiorino, Doblo, 500 L ve 500 X gibi modelleri listeledi.

Fiat'ın bu kampanyasından faydalanmak isteyen herkes, markanın belirtilen modellerini tercih edebilir. Önemli bir not olarak, marka tarafından sunulan krediler, özel finans kurumları aracılığıyla sağlanmaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.