1. HABERLER

  2. FİNANS

  3. Ziraat Bankası Ödeme Müjdesini Verdi! 21 Yaş ve Üstüne 210 Bin Lira Kredi Desteği Sağlanacak...
Ziraat Bankası Ödeme Müjdesini Verdi! 21 Yaş ve Üstüne 210 Bin Lira Kredi Desteği Sağlanacak...

Ziraat Bankası Ödeme Müjdesini Verdi! 21 Yaş ve Üstüne 210 Bin Lira Kredi Desteği Sağlanacak...

Türkiye'nin en önemli bankalarından birisi olan Ziraat Bankası, sunmuş olduğu yüksek limitli kredi kampanyası ile birlikte 21 yaş ve üzeri vatandaşların yüzünü güldürüyor. İşte detaylar…

A+A-

Kredi Detayları Nedir?

Kredi limiti 210.000 TL'ye kadar çıkarılan kredide vade olanağı 12 aya kadar oluşturuldu. Teminat olarak ipotek talep edilen kredi kampanyası için 21 yaşında veya üzerinde olmak şartı bulunuyor.

Ziraat Bankası'nın sunmuş olduğu yüksek limitli kredi kampanyası tasarruf sahiplerine önemli bir maddi destek sunmaktadır. Ancak bu krediye başvuru yapabilmek için bazı şartların karşılanması gerekiyor.

Başvuru Şartları Nedir?

Sigortalı olma şartı aranan kredi için başvuru yapacak olanların sigortalı bir işe sahip olması gerekmektedir. Sigortalının son altı ay aynı iş yerinde olması talep edilmektedir.

Bankaya ipotek vermek kredi başvurusu yapacak olan kişilerin, Ziraat Bankası tarafından talep edilen bir varlığı ipotek verme yetkisi bulunması gerekir. İpotek verme işlemi, kredi için bankaya teminat olarak sunulur.

Borç kapatma kredisi şartı bulunan bu kredide kredi başvurusu yapan kişilerin, diğer bankalardaki tüm kredi ve kredi kartı borcunu kapatması gerekiyor. Bu, kredi başvurusu için bu koşul oldukça önemli bir şarttır.

Emekliye özel ek koşullar da bulunuyor. Emekli kişinin, emekli maaşını kamu bankası olan Ziraat Bankası'ndan alması gerekiyor. Kredi başvurularını bankadan bu koşul ile hemen gerçekleştirebilirler. Ancak emekli maaşlarını başka bir kamu ya da özel bankadan alıyorlarsa, Ziraat Bankası'nda anında bir emekli maaş hesabı açmaları gerekir. Bu koşul tamamlandığında kredi desteği sağlanır.

210 Bin TL Kredi İçin Nasıl Başvuru Yapılır?

Sunulan bu krediye başvuru yapmak isteyenler, banka şubeleri üzerinden veya internet bankacılığı üzerinden başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler. Ziraat Bankası'nın güncel kredi faiz oranları ve kampanyaları hakkında bilgi sahibi olmak için resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Bu krediye başvuruda bulunmadan önce başvuru şartlarına dikkatlice incelemek ve taahhüt edilen tüm koşulları yerine getirmek çok önemli bir adımdır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.