1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Yalı Çapkını Dizi Setinde Kavga! Başrol Oyuncuları Arasında Neler Yaşanıyor?
Yalı Çapkını Dizi Setinde Kavga! Başrol Oyuncuları Arasında Neler Yaşanıyor?

Yalı Çapkını Dizi Setinde Kavga! Başrol Oyuncuları Arasında Neler Yaşanıyor?

​​​​​​​Yalı Çapkını dizisi Star TV ekranlarında vazgeçilmez oldu. Her cuma yayınlanan dizi reytinglerde rekor kırarken seyircinin dikkatini çeken bir detay ortaya çıktı. Reyting rekortmeni dizinin başrol oyuncuları arasında neler yaşanıyor? İşte detaylar…

A+A-

Star TV ekranlarında 2. sezonuyla ekranlara gelen Yalı Çapkını dizisinde dengeleri değiştirecek yeni bir gelişme yaşandı. Yeni bölümünde işlerin iyice karıştığı görülen dizide sır gibi saklanan gerçekler gün yüzüne çıkmaya başladı. Emre Altuğ, Afra Saraçoğlu, Çetin Tekindor, Taro Emir, Binnur Kaya, Mert Ramazan Demir, Buçe Buse Kahraman, Beril Pozan gibi başarılı oyuncuların yer aldığı proje büyük bir ilgiyle takip ediliyor.

Yalı Çapkını Dizisinde Pelin Kargaşası

Dizide kavganın fitilini ateşleyecek bir gelişme yaşandı. D izinin başrol oyuncuları arasında yaşananlar herkesi merakta bıraktı. Pelin ve annesi uzun bir aradan sonra diziye geri döndü ve tansiyon iyice yükseldi. Pelin karakterinin hamileliği ise büyük bir şaşkınlık yarattı. Sultan'ın çocuğundan sonra şimdi de Pelin'in hamileliği gerilimi iyice tırmandırdı. Dizinin sıkı takipçileri ise Pelin'in hamileliğinin Abidin ile ilgisi olduğunu düşünüyor. Abidin ile Pelin işbirliği mi yaptı? Bu yaşananlar Pelin'in bebeğinin gerçekten Abidin’den çıkması ve bu duruma Ferit'in öğrenmesi üzerine hangi sorunların yaşanacağı sorusunu akıllara getirdi. Ferit'in sağ kolu olarak tanınan Abidin gerçeklerin ortaya çıkmasının ardından diziden ayrılacağı konuşuluyor. Gerilim ve tansiyonun eksik olmadığı dizide cuma akşamı yepyeni sahneler ile heyecan ve gerilim hat safhaya tırmanacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.