1. HABERLER

  2. FİNANS

  3. Ziraat Bankası Kartınız Varsa Müjde! Bankadan 2.500 TL Yapılacak! İşte Detaylar...
Ziraat Bankası Kartınız Varsa Müjde! Bankadan 2.500 TL Yapılacak! İşte Detaylar...

Ziraat Bankası Kartınız Varsa Müjde! Bankadan 2.500 TL Yapılacak! İşte Detaylar...

Ziraat Bankası, web sitesi üzerinden sunmuş olduğu kampanyaları duyurmaya devam ediyor. Ziraat Bankası'nın son duyurduğu kampanya kapsamında Ziraat Bankası, kartı olan vatandaşlara kasım ayı içerisinde geçerli olarak 2.500 TL ödeme yatıracak. İşte tüm detaylar…

A+A-

Sunduğu kampanyalara bir yenisini daha ekleyen Ziraat Bankası, son olarak Touristica'da 2.500 TL banka kart hediye edileceği açıklandı. Sunulan bu kampanya 1 Kasım'da başlayacak ve 30 Kasım tarihinde son bulacak.

Kampanya Şartları…

Ziraat Bankası, resmi web sitesi üzerinden yapmış olduğu açıklamada kampanyanın şartlarını şu şekilde açıkladı:

  • Touristica'da tek seferde yapacağınız 15.000 TL-19.999 TL arasındaki alışverişlerinizde 1.000 TL Bankkart Lira, 20.000 TL-29.999 TL arasındaki alışverişlerinizde 2.000 TL Bankkart Lira, 30.000 TL ve üzerinde olan Bankkart alışverişlerinizde 2.500 TL Bankkart Lira kazanacaksınız.
  • Kampanya 1 Kasım'da başlayacak, 30 Kasım'da son bulacak.
  • Kampanyaya bankkart.com.tr web sitesi üzerinden, Bankkart mobil uygulamasından ve SMS göndererek başvuru yapabilirsiniz.
  • SMS ile başvuru yapmak için telefonunuzdan TOURISTICA yazarak, 4757'ye SMS gönderebilirsiniz.
  • Asil kart sahibi kişinin başvuru yapması gerekiyor.
  • Alışverişlerin Bankkart POS cihazlarından yapılması gerekmektedir.
  • Kazanılan Bankkart liralar 7 Aralık'ta yüklenecek ve 15 Ocak tarihine kadar geçerli olacak. Kullanılmayan Bankkart liralar 16 Ocak'ta alınacak.

Ziraat Bankası, yaptığı açıklamanın devamında müşterinin en fazla 2.500 TL kazanabileceğinin altını çizerek ek kartlarla ilgili yapılan harcamalarında bu kampanyaya dahil olacağını belirtti. Kampanyadan faydalanmak için son başvuru tarihinin 30 Kasım olduğunda altını çizdi. Bu fırsatı sakın kaçırmayın! Hemen başvuru yaparak 2.500 TL kazanmanın keyfini sürebilirsiniz. Kazanmış olduğunuz Bank kart liraları yalnızca 15 Ocak tarihine kadar kullanabileceksiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.