1. HABERLER

  2. FİNANS

  3. Ziraat Bankası Duyurdu! O Tarihlere Özel Ödeme Yapılacak...
Ziraat Bankası Duyurdu! O Tarihlere Özel Ödeme Yapılacak...

Ziraat Bankası Duyurdu! O Tarihlere Özel Ödeme Yapılacak...

Ziraat Bankası, 2-5 Kasım tarihleri arasında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına özel bir ödeme fırsatı sunuyor.

A+A-

Banka, bu tarihler arasında başvuru yapacak olan müşterilere cazip faiz oranlarıyla nakit kredi imkanı tanıyacak. Başvuruları kabul edilen müşterilere, 3 ay erteleme seçeneğiyle kredi verilecektir. Bu fırsattan yararlanmak isteyenlerin banka hesabına sahip olmaları gerekmektedir. Ziraat Bankası, müşterilerine kolaylık sağlamak amacıyla hem banka şubelerinden hem de mobil uygulama üzerinden başvuruları kabul edecektir.

Başvurarak 50 Bin TL'ye Kadar Ödeme Alabileceksiniz

Özellikle 2 ve 5 Kasım tarihleri arasında gelir belgesiz ihtiyaç ya da bireysel kredi almak isteyen müşterilere özel avantajlar sunulacaktır. Mobil uygulama aracılığıyla gelir belgesiz başvuru yapan müşterilere 40 bin TL'ye kadar nakit ödeme imkanı tanınacaktır. Gelir belgesiz ödeme almak isteyen müşteriler, banka şubelerinden başvurarak 50 bin TL'ye kadar ödeme alabileceklerdir. Gelir belgeli işlemlerde ise banka, müşterilere aynı gün içinde 100 bin TL'ye kadar nakit ödeme yapma garantisi sunmaktadır.

Çalışanlar Ve Emekliler De Faydalanabilecek

Bu özel kredi fırsatından sigortalı olarak çalışanlar ve emekliler de faydalanabilecektir. Başvurular, maaş durumuna göre değerlendirilecek ve uygun şartlara sahip olan müşterilerin hesaplarına ödemeler gerçekleştirilecektir. Ziraat Bankası, müşterilerine sunduğu bu özel kredi imkanlarıyla finansal ihtiyaçlarını karşılamak isteyen herkesi bekliyor. Başvuru yapmak isteyenlerin en yakın Ziraat Bankası şubesine gitmeleri veya mobil uygulamayı kullanarak kolayca başvuruda bulunmaları mümkündür. Bu fırsatla, vatandaşlar nakit ihtiyaçlarını uygun faiz oranları ve esnek ödeme seçenekleriyle karşılayabileceklerdir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.