1. HABERLER

  2. FİNANS

  3. Yapı Kredi Bankası Kasım Ayına Özel Kampanyayı Açıkladı! Emekliye 11 Bin 500 TL Para Ödenecek...
Yapı Kredi Bankası Kasım Ayına Özel  Kampanyayı Açıkladı! Emekliye 11 Bin 500 TL Para Ödenecek...

Yapı Kredi Bankası Kasım Ayına Özel Kampanyayı Açıkladı! Emekliye 11 Bin 500 TL Para Ödenecek...

Yapı Kredi Bankası, emekli vatandaşlara ödenecek olan maaş promosyonları Kasım tarifesini duyurdu! Emekli vatandaşlara ek ödemeler yapacağını duyuran Yapı Kredi Bankası, bu ek ödeme promosyonlarını da vatandaşlara duyurdu.

A+A-

Emekli vatandaşlar, maaşlarını aldıkları bankalardan promosyon ödemesi de alabiliyorlar. 3 yıllık promosyon sözleşmesi karşılığında yapılan bu ödemeler, emekli vatandaşlar için ek bir gelir olarak karşımıza çıkıyor. Artan enflasyon ve yaşanan ekonomik bozulmalar karşısında emekli vatandaşların bütçelerine destek sağlayan emekli maaş promosyonlarında bankalar yeni kampanyalarını açıkladılar. Kasım ayında Yapı Kredi Bankası'nın uygulayacağı emekli maaş promosyonu kampanyasının ayrıntıları belirlendi.

Yeni Tarife Açıklandı!

Yapı Kredi Bankası, emekli maaş promosyonu kampanyasında sunmuş olduğu tarifeyi açıkladı. Kasım ayında yapılacak olan ödemelerin miktarının ne kadar olduğu belirlendi. Bu ödemeler emekli vatandaşların maaş skalalarına göre gerçekleştirilecek. Emekli maaşları:

  • 3.500 TL'ye kadar olanlara 4.500 TL
  • 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olanlara 5.250 TL
  •  7.500 ile 10.000 TL arasında olan vatandaşlara 6.750 TL
  • 10.000 TL ve üzerinde olan vatandaşlara 7.500 TL

 emekli promosyon ödemesi yapılıyor.

Yapı Kredi tarafından emekli vatandaşlara yönelik ek promosyon ödemeleri gerçekleştiriliyor. Bu ek promosyon ödemeleri tamamen farklı şartlara bağlı oluyor. Bu kapsamda ek promosyon ödemeleri tüm emekli müşteriler alabiliyor:

-2 adet yeni otomatik fatura ödeme talimatı verilmesi durumunda emekli müşterinin maaşının tutarına bakılmaksızın 500 TL ek nakit ödül veriliyor.

-Yapı Kredi Bankası’ndan kredi kartı çıkarıp 500 TL de harcama yapan emekli müşterilere ek 1.000 TL tutarında nakit promosyon ödemesi yapılıyor.

-Yapı Kredi Bankası’ndan en az 25.000 TL ihtiyaç kredisi kullanan emekli müşterilere 500 TL daha ek nakit promosyon veriliyor.

-Yapı Kredi Bankası’nın emekli maaş promosyonu kampanyasına dahil olan emekliler 3 ay boyunca 2.000 TL ek para alabiliyorlar ve buna 3 ay boyunca herhangi bir şekilde faiz uygulanmıyor.

Yapı Kredi'nin sunmuş olduğu kampanyadan faydalanarak maaş promosyonu alan emekliler ana promosyon ödemesi olarak en fazla 7.500 TL alabiliyorlar. Bunun üzerine emeklileri şartlara bağlı olan ek promosyonlar kapsamında 4.000 TL ödeme yapılıyor. Yani toplam yapılan ödeme tutarı 11.500 TL oluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.