1. HABERLER

  2. FİNANS

  3. Yapı Kredi Bankası Açıkladı! Sıfır Faizli 15.000 TL Kredi Desteği Verilecek...
Yapı Kredi Bankası Açıkladı! Sıfır Faizli 15.000 TL Kredi Desteği Verilecek...

Yapı Kredi Bankası Açıkladı! Sıfır Faizli 15.000 TL Kredi Desteği Verilecek...

Türkiye'nin en popüler bankalarından bir tanesi olan Yapı Kredi Bankası, rakiplerini kıskandıracak yeni bir kampanyaya adını yazdırdı. İşte muhteşem kampanyanın tüm detayları...

A+A-

Yapı Kredi Bankası, faizsiz finansman desteği için başvuru detaylarını açıkladı. Gelişmelere ek yurt içinde alınan önemli kararlar piyasalarda hareketliliğe yol açmaya devam ediyor. Bankalar tarafından alınan faiz kararları yüksek enflasyonun devamlılığı, nakde erişim noktasına alınan kısıtlama kararları ve daha pek çok faktör gündelik hayatın ekonomik şartlarının ağırlaşmasına sebep oldu. Bu durum sebebiyle sabit maaşlı vatandaşlar, temel ihtiyaçlarını dahi karşılayamaz hale geldi. Son zamanlarda aylık kazançları kira, fatura gibi sabit giderlerini yetiştirmeye çalışan bir yandan da beslenme başta olmak üzere pek çok alanda oluşan temel ihtiyaçlarını karşılamaya çalışan tüketiciler, nakit desteğine ihtiyaç duymaya başladı. Nakit paraya ihtiyacı olan vatandaşlar, çareyi bankaların sunmuş olduğu kredilere başvurmakta buldu. Yapı Kredi Bankası, vatandaşlara ilaç gibi gelecek o kredi haberini duyurdu. Özel banka 18 yaşın üstünde olan tüm tüketicilere kapsayan yeni kampanyasının detaylarını açıkladı.

İlk Defa Yapı Kredi Müşterisi Olanlara %0 Faiz!

Çalışanlar, memurlar ve emekliler için hem kredi hem de kredi kartı kampanyaları düzenleyerek adından söz ettirmeyi başaran Yapı Kredi Bankası, son olarak yeni müşterileri için kesenin ağzına açtı. Yapı Kredi Bankası'nın resmi web sitesi aracılığı ile duyurulmuş olan yeni kampanya haberine göre 31 Ekim 2023 tarihine kadar ilk kez Yapı Kredi müşterisi olanlara faizsiz olarak finansman desteği sunulacak. Yapı Kredi Bankası, söz konusu faizsiz kredi desteğini 15.000 TL ile sınırlandırdı. Banka faizsiz taksitli nakit avans kampanyası kapsamında kullandırılacak olduğu azami vade sayısını ise 6 ay olarak belirledi.

15.000 TL'lik Krediye Nasıl Başvurulur?

Yapı Kredi Bankası tarafından 15.000 TL'lik üst limit ile duyurulmuş olan faizsiz taksitli nakit avans kampanyasının detayları belirlendi. Yapı Kredi Bankası, ilgili kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşların ilk olarak Yapı Kredi mobil uygulaması aracılığıyla müşteri olma süreçlerini tamamlamaları gerektiğini belirtti. Süreç tamamlandıktan sonra 15 gün içerisinde aynı ekran üzerinden bireysel kredi kartı başvurusunun yapılması gerektiğini duyuran banka, kredi kartı başvurusunun onaylanması ile beraber mobil uygulama üzerinden faizsiz nakit desteğinin talep edilebileceğini duyurdu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.