1. HABERLER

  2. FİNANS

  3. Vakıf Bank Ödeme Müjdesini Duyurdu! Tam Tamına 120.000 Lira Nakit Destek Sağlayacak...
Vakıf Bank Ödeme Müjdesini Duyurdu! Tam Tamına 120.000 Lira Nakit Destek Sağlayacak...

Vakıf Bank Ödeme Müjdesini Duyurdu! Tam Tamına 120.000 Lira Nakit Destek Sağlayacak...

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlara müjde! Vakıfbank, 120.000 TL'lik ihtiyaç kredisi sunuyor. İşte tüm detaylar…

A+A-

Kendinize uygun kredi kampanyaları arıyorsanız, bu haber tam da size göre. Vakıfbank, 120.000 TL'lik ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. İşte kampanya hakkında tüm detaylar…

Düşük Faiz İle Kredi Desteği...

Son zamanlarda hem özel hem kamu bankaları faiz oranlarını arttırıyor. Yaşanan artıştan dolayı bankaların düzenlediği kredi kampanyaları da ilgi odağı oluyor. Vakıfbank, müşterilerine 120.000 TL'ye kadar varan ihtiyaç kredisi kampanyası sunuyor. Vakıfbank müşterilerine kredi kampanyası kapsamında %3.57 faiz oranı uygulanacak. Yapılan tahminlere göre bankaların faiz oranları önümüzdeki 3 yıl içerisinde artmaya devam edecek. Aynı zamanda BDDK talimatını göre bankalar, 100.000 TL ve üstünde kredi ödemeleri için en fazla 12 ay vade süresi verebilecek. Vakıfbank, 12 ay vadeli 120.000 TL kredi kapsamında müşterilerine %3.75 faiz oranı ile aylık olarak 12.443 TL taksit ödemesi ile kredi ödemesi sunuyor yani kredinin toplam maliyeti 161.325 TL olurken bir senelik faizi 41.000 TL'ye denk geliyor.

VakıfBank'ın sunmuş olduğu 120.000 TL'lik bu kredi sayesinde acil nakit ihtiyaçlarınızı hızlı bir şekilde karşılayabileceksiniz. Üstelik bu kredi 12 ay vadeli ve %3.57 faiz oranı ile birlikte sunuluyor. Detaylara VakıfBank'ın resmi internet sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

VakıfBank'ın sunmuş olduğu bu kampanyaya hemen başvuru yapın! Çünkü bankaların uygulamış olduğu faiz oranları hızlı bir şekilde artıyor yani ne kadar çabuk krediye başvuru yapıyorsanız o kadar uygun faiz oranı ile bu krediden faydalanıyorsunuz demektir. VakıfBank'ın sunmuş olduğu bu tarz kampanyalardan anında haberdar olmak istiyorsanız haber site bizi ziyaret etmeyi unutmayın!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.