1. HABERLER

  2. FİNANS

  3. Vakıf Bank Kredi Müjdesi Verdi! 70 Bin TL Kredi Düşük Faizle Verilecek...
Vakıf Bank Kredi Müjdesi Verdi! 70 Bin TL Kredi Düşük Faizle Verilecek...

Vakıf Bank Kredi Müjdesi Verdi! 70 Bin TL Kredi Düşük Faizle Verilecek...

Vakıfbank, müşterilerine büyük bir maddi kolaylık sağlıyor. Sunmuş olduğu 70.000 TL'lik kredi imkanı yalnızca 6.000 TL faizle mümkün hale geliyor.

A+A-

Bankalar müşterilerine en cazip kredi tekliflerini sunma konusunda birbirleriyle yarışıyorlar. Vakıfbank bu yarışta adından oldukça söz ettiren bir banka oldu. Sunduğu özel kredi kampanyası ile kredi piyasalarında hareketliliğe sebep oldu.

Eylül ayından itibaren birçok vatandaşın kararlarını mevduata yönlendirmesi dikkat çekti. Ev veya araba almak yerine birikimlerini mevduata çeviren vatandaşlar, bankaların sunmuş olduğu cazip faiz oranlarından faydalanmayı amaçlamaktadır. Vakıfbank sunmuş olduğu bu kampanya sayesinde büyük bir ilgi görüyor.

Mevduat Faizlerinde Nasıl Bir Değişim Yaşandı?

Mevduat faizlerine uygulanan artış vatandaşların yatırım tercihlerini etkileyen sebeplerden bir tanesi oldu. Ağustos ayında %36 olan mevduat faizi Ekim ayında %43'e çıktı bu yüzden vatandaşlar için mevduat yatırımlarının önemi arttı.

En Yüksek Mevduat Faizi Hangi Bankada?

Eylül ve Ekim aylarında adından söz ettiren Odeabank, uygulamış olduğu %43'lük faiz oranıyla vatandaşları mesut etti. Mevduat getirisi hesaplamaları Odeabank'ın sunmuş olduğu bu faiz oranı ile daha cazip bir hal aldı.

Sunulan bu oranlarla 325.000 liranın 32 günlük getirisi 11.639, 45 TL oldu. İşte farklı mevduat oranları ile elde edilen getiriler; %43 mevduat oranıyla 11.639,45 TL, %42 mevduat oranıyla 11.368,77 TL, %41 mevduat oranıyla 11.098,08 TL.

Vakıfbank, sunmuş olduğu bu yeni kredi kampanyası müşterilerine büyük bir finansal kolaylık sağlamayı hedeflemektedir. Hem emeklilere özel promosyon ödemeleri ile hem de cazip faiz oranları ile katları üzerinde çeker. Bu kampanya kısa süre içerisinde birçok vatandaş tarafından değerlendirilecek gibi görünüyor. Bu kampanya ile ilgili daha detaylı bilgiye sahip olmak ve başvuru yapmak istiyorsanız VakıfBank'ın resmi internet sitesini veya şubelerini ziyaret edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.