1. HABERLER

  2. FİNANS

  3. Son Dakika! Fiat Markası Açıkladı! Hangi Modeli 348.900 TL'ye Satılacak...
Son Dakika! Fiat Markası Açıkladı! Hangi Modeli 348.900 TL'ye Satılacak...

Son Dakika! Fiat Markası Açıkladı! Hangi Modeli 348.900 TL'ye Satılacak...

0 kilometre araç satın almak isteyenlere müjdeli haber Fiat'tan geldi! Müşteriler fiyat avantajı ile peşin 348.900 TL ödeyerek sıfır araba satın alabilecekler.

A+A-

0 kilometre araba kampanyaları için Kasım ayı güncellemeleri yapıldı. Firmalar müşterilere özel fiyatlarla araçları satışa sunarken, buna ek olarak kredi desteği de veriyorlar. Kasım ayının en özel sıfır araba teklifi Fiat'tan geldi. Türkiye'de araba sahibi olmak isteyen milyonlarca vatandaş var fakat yaşanan ekonomik problemler sebebiyle alım gücü azaldı ve otomobil fiyatlarına ayrılan bütçe daraldı. Firmalar ise bu soruna bir çare buluyor ve çeşitli tekliflerle müşterilere ulaşmaya çalışıyorlar. Bu tekliflerin en dikkat çekeni ise hafif ticari araç teklifi oluyor. İnsanlar günlük araba ihtiyaçlarını gidermek için hafif ticari araçları tercih edebiliyorlar. Bu şekilde hem ihtiyaçlarını karşılıyorlar hem de çok uygun fiyatlarla araba sahibi oluyorlar.

Fiat Fiorino Kampanyalı Fiyatıyla Satışta!

Hafif ticari araç sınıfında bulunan ve Türkiye'nin en ucuz arabası olan Fiat Fiorino, Kasım ayına yeni bir güncelleme ile geldi. Türkiye'de üretilen ve yerli üretim kapsamında bulunan Fiat Fiorino, uygun bir maliyetle satışa sunuluyor. Kasım ayı listesine göre Fiat Fiorino, 573.900 TL fiyat ile satışa sunuluyor. Üstelik firma, müşterileri için kampanya indirimi de sağlıyor 25.000 TL'lik bu indirim sayesinde Fiat Fiorino'nun fiyatı 548.900 TL'ye düşüyor.

Kredi Desteği Almak Mümkün!

Fiat Fiorino satın almak isteyen vatandaşlara Kasım ayına özel bir kredi desteği de sunulmaktadır. Bu kapsamda 200 bin TL tutarındaki krediyi müşteriler 18 ay vadeli ve aylık 2,99 oranında faizle rahatlıkla kullanabiliyorlar. Bu kredi desteğinin sağlanması ile birlikte Fiat Fiorino satın alırken ödenecek olan peşin para 348.900 TL'ye düşüyor. Kalan tutar ise kredi ile ödeniyor, peşin parası olmayan müşteriler için sunulan bu imkan eşsiz bir fırsat olarak karşımıza çıkıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.