1. HABERLER

  2. FİNANS

  3. Sabah Resmi Gazete'de Yayımlandı! 70 Bin Lira Ödeme Başvuran Herkese Ödenecek...
Sabah Resmi Gazete'de Yayımlandı! 70 Bin Lira Ödeme Başvuran Herkese Ödenecek...

Sabah Resmi Gazete'de Yayımlandı! 70 Bin Lira Ödeme Başvuran Herkese Ödenecek...

Sabah saatlerinde resmi açıklama geldi. Nakit para almak isteyen 18 yaşını üstündeki herkese 70.000 TL ödeme verilecek. Tek bir koşul aranıyor. İşte o koşul ve tüm detaylar…

A+A-

Tek bir koşulu sağlayanlara ödeme yapılacak. Resmi gazetede yer aldı. Türkiye'de ekonomik zorluklarla mücadele etmek isteyen vatandaşlar için önemli bir gelişme yaşandı. Kamu bankaları olan Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası'ndan 70.000 TL kredi desteği verilecek. Ekonomik zorluklarla mücadele etmek için 3 ay geri ödemesiz dönemli kredi desteği veriliyor. 70.000 TL ödemeden yararlanmak için yüksek faiz ödemek zorunda kalmayacaksınız. Kamu bankaları ortak açıklama yaptı ve ekonomik sıkıntı yaşayanlara düşük faizli kredi desteği sağlıyor. Yüksek faiz oranlarına karşı sıkıntıları gidermek amacıyla hükümetten gerekli adım atıldı. Bankalardan faiz oranlarını indirmesi için çalışmalar başlatıldı.

Ziraat Bankası Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Ziraat Bankası'ndan emekli ve 18 yaş üzeri tüm vatandaşları internet üzerinden veya mobil bankacılık uygulaması ile ya da şubelerden yapacakları başvurularla kredi desteği verilecek. Esnek başvuru seçenekleri oluşturuldu, krediye erişim kolaylığı sağlanıyor.

Vakıfbank Kredi Kampanyası Başlıyor

Vakıfbank'tan 70.000 kredi almak isteyenler online bankacılık hizmetlerinden yararlanabilirler. Başvurunuzu hızlı bir şekilde platformdan gerçekleştirebilir ve kredi kampanyasından yararlanabilirsiniz.

Halk Bankası Açıkladı Kredi Desteği Geliyor

Halkbank'tan kredi almak isteyenler resmi internet sitesinden şubeler üzerinden ve mobil bankacılık uygulamasından yararlanarak kredi alabilirler. Ekonomik sıkıntı içerisinde olan vatandaşlara destek olmak hedefleniyor.

Şu kritik günlerde kamu bankaları tarafından oluşturulan kredi fırsatları büyük bir önem taşıyor. Geçim derdi yaşayan vatandaşlar bu kredi kampanyaları ile derin bir oh çekebiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.