1. HABERLER

  2. FİNANS

  3. Migros Market Açkladı! 5L Ayçiçek Yağı Fiyatında Dev İndirim! İşte Detaylar...
Migros Market Açkladı! 5L Ayçiçek Yağı Fiyatında Dev İndirim! İşte Detaylar...

Migros Market Açkladı! 5L Ayçiçek Yağı Fiyatında Dev İndirim! İşte Detaylar...

Migros'un sunmuş olduğu ayçiçek yağı kampanyası ile mutfak masraflarınızı düşürebilirsiniz! Migros, ayçiçek yağı fiyatlarında büyük bir indirim uyguladı.

A+A-

Sunulan bu indirim fırsatını sakın kaçırmayın! Migros artan enflasyon karşısında sunmuş olduğu indirim kampanyaları ile dikkatleri üzerine topluyor. Migros'un sunmuş olduğu bu indirim kampanyası sayesinde uygun fiyata lezzetli yemekler pişirebileceksiniz.

Ayçiçek yağı hemen hemen her yemeğe kattığımız mutfağın vazgeçilmez olan bir parçasıdır fakat son dönemlerde yükselen fiyatlar sebebiyle tüketiciler yağ almakta zorlanıyor. Migros hemen devreye giriyor ve ayçiçek yağında harika bir indirim fırsatı sağlıyor!

Migros'tan İndirim Fırsatı!

Migros, müşteri memnuniyetini sağlamak adına her hafta müşterilerine çeşitli ürünlerde indirim sağlıyor. Fakat bu sefer sağlamış olduğu indirim kampanyası özel. En çok talep gören ürünlerden bir tanesi olan ayçiçek yağında büyük bir indirim mevcut. Migros'un raflarında bulunan ayçiçek yağı daha önce hiç görülmemiş fiyatlarla raflarda yerine alıyor.

Ayçiçek Yağında Büyük İndirim!

Artan enflasyon sebebiyle tüketiciler gıda ve temizlik ürünlerinde en uygun fiyatlı ürünü alarak tasarruf etmek istiyor. Migros'ta bu konuda vatandaşlara büyük bir destek sağlıyor ve çeşitli indirim kampanyaları düzenliyor. Bu seferki indirim ise ayçiçek yağına uygulanıyor.

  • Orkide Ayçiçek Yağı 1 Litre 53,50 TL iken, Migros'un sunduğu indirim kampanyası ile birlikte yalnızca 39,90 TL

Sunulan bu indirim kampanyasını sakın kaçırmayın! Ayçiçek yağı mutfaklarımızın vazgeçilmezidir, neredeyse her yemeğe ayçiçek yağı katarız. Dolayısıyla ayçiçek yağını almadan yemek yapmak pek mümkün değil fakat artan enflasyon sebebiyle ayçiçek yağı fiyatlarında ciddi bir artış söz konusu. Yaşanan bu artış vatandaşları tasarruf yapmaya zorluyor işte tam bu noktada Migros sunmuş olduğu indirim kampanyası ile birlikte devreye giriyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.