1. HABERLER

  2. FİNANS

  3. ING Türkiye Açıkladı! Emekliye 11 Bin Lira Para Verilecek...
ING Türkiye Açıkladı! Emekliye 11 Bin Lira Para Verilecek...

ING Türkiye Açıkladı! Emekliye 11 Bin Lira Para Verilecek...

ING Bankası, emekli vatandaşlara özel olarak yeni bir kampanya haberi açıkladı. ING Bankası'ndan emekli vatandaşlara özel olarak 11.000 TL'ye kadar varan nakit promosyon müjdesi verildi.

A+A-

ING Türkiye, emekli vatandaşlara müjdeli haberi verdi. Emekli vatandaşlar bu ay 11.000 TL'ye kadar varan promosyon ödemesinden faydalanabilecek.

Emeklilere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 5.000 TL ödeme müjdesi duyurulmuştu. Emekli vatandaşlara bir müjdeli haberde ING Bankasından geldi. Bankalar Ekim ayı promosyonlarını açıklarken ING Bankası, en yüksek rakamı duyuran banka oldu. ING Bankası tarafından yapılan açıklamada ING Türkiye'nin emekli vatandaşlara yönelik promosyon tutarını yükselttiği bilgisi verildi. Emekli maaşını ING Türkiye'ye taşıyanlar maaş tutarına göre koşulsuz, 11.000 TL promosyon ödemesinden faydalanabilecek. Emekli maaşını ING'ye taşıyan emekli vatandaşlar, otomatik fatura talimatlarını ise 3.000 TL'ye varan ek promosyon kazanabilecek.

Emekli Maaşı Nasıl Taşınır?

Emekli vatandaşlar kendilerine en yakın ING şubelerine giderek veya ING mobil üzerinden emekli maaşlarını rahatlıkla taşıyabilirler. ING'nin sunmuş olduğu bu kampanyanın son başvuru tarihi ise 31 Ekim olarak belirlendi. Ekim ayına özel olarak sunulan bu kampanyada emekli vatandaşların yararlanabilmesi için maaşını 3 yıl boyunca ING'den alacağına dair taahhüt vermesi gerekmektedir.

ING Türkiye promosyon ödeme miktarları:

  • Aylık geliri 3.500 TL olanlar, 5.000 TL
  • 3.500 TL-7.500 TL arasında olanlar, 5.000 TL
  • 7.500 TL-10.000 TL arasında olanlar, 7.000 TL
  • 10.000 TL ve üzerinde olanlar, 8.000 TL

ek koşulsuz nakit promosyon ödemesi alabilecekler.

Bankaların sunmuş olduğu bu ödemeler sayesinde emekli vatandaşlar maddi anlamda bir nebze dahi olsun rahatlayabilecekler. Tamamen karşılıksız olan bu ödemeye 31 Ekim'e kadar başvuruda bulunabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.