1. HABERLER

  2. FİNANS

  3. Halkbank'tan Özel Fırsat! Düşük Faizli Kredi Verilecek! 0.65 Ve 84 Ay Vade...
Halkbank'tan Özel Fırsat! Düşük Faizli Kredi Verilecek! 0.65 Ve 84 Ay Vade...

Halkbank'tan Özel Fırsat! Düşük Faizli Kredi Verilecek! 0.65 Ve 84 Ay Vade...

Faiz oranlarının artması ev ve araba sahibi olmak isteyen vatandaşların önünde büyük bir engel oluyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla kamu bankaları harekete geçti!

A+A-

Halkbank'ta düşük faiz oranıyla kredi sunan kamu bankalarından bir tanesi oldu.

Yüksek faiz oranları vatandaşları maddi anlamda olumsuz etkiledi ve kredi çekerken düşünmeye itti. Ev ve araba sahibi olmak isteyen vatandaşların hayallerine büyük bir engel oldu.

Cumhurbaşkanı'ndan Müjde!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, esnaf ve sanatkarlara toplamda 100 milyar kredi verileceğini açıkladı. Bu krediler 60 ay vadeli ve %7,5 faizli olarak sunulmaktadır. Bu kredide kişi başına düşen toplam limitin 500.000 TL'yi geçeceği de konuşulmaktadır.

Sunulan bu kredi yalnızca esnaflara değil sıfır araç almak isteyen vatandaşlara da sunuluyor. 84 ay vadeli taşıt kredisi desteği araba almak isteyen vatandaşlara umut ışığı oluyor.

84 Ay Vadeli Taşıt Kredisi Şartları:

Sunulan 84 ay vadeli taşıt kredisini almak için bazı şartlara uygun olmak gerekmektedir. İşte bu şartlar:

Ticari İşlerde Kullanma Zorunluluğu: Halk Bankası sunmuş olduğu bu kredi sıfır araç almak isteyen esnaflar için sunulmuştur. Kredinin ticari faaliyetler ile ilgili kullanılması şart koşulmuştur.

Esnaf Olma Koşulu: Bu destekten yararlanmak isteyen vatandaşların esnaf olması gerekmektedir. Esnaf statüsünde olmayan vatandaşlar, bu krediden faydalanamazlar.

Taşıt Kredisi Başvurusu

Bu taşıt kredisinden yararlanmak isteyen vatandaşlar, başvuru işlemlerine Halkbank şubeleri üzerinden gerçekleştirebilirler. Başvuru yapmadan önce gerekli belgelerin hazırlanması gerekmektedir.

Halkbankası sunmuş olduğu bu kredi ile birlikte ev veya araba sahibi olmak isteyen vatandaşların hayalleri gerçek olabilir. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile birlikte sunulan bu kredi vatandaşlara umut ışığı olmaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.