1. HABERLER

  2. FİNANS

  3. Garanti Bankası Ve Ziraat Bankası Emekliye 20.000 TL Ödeme Yapacak! 3 Ay Ertelemeli Kredi Nasıl Alınır?
Garanti Bankası Ve Ziraat Bankası Emekliye 20.000 TL Ödeme Yapacak! 3 Ay Ertelemeli Kredi Nasıl Alınır?

Garanti Bankası Ve Ziraat Bankası Emekliye 20.000 TL Ödeme Yapacak! 3 Ay Ertelemeli Kredi Nasıl Alınır?

​​​​​​​Garanti Bankası ve Ziraat Bankası emekliye özel bir kredi hazırladı. 20.000 TL kredi 3 ay erteleme fırsatıyla sağlanacak. İşte kredi detayları…

A+A-

Emekli vatandaşlara nakit sıkıntısı yaşamaları durumunda bankalardan destek geliyor. Hem özel hem de kamu bankalar emekli için özel kredi kampanyası düzenliyor. Emekliye Garanti Bankası ve Ziraat Bankası'ndan 20.000 TL 3 ay ertelemeli kredi desteği verilecek. Peki, kampanya detayları nedir, nasıl başvuru yapılır?

Garanti Bankası Kredi Kampanyası Detayları Açıklandı

Garanti Bankası ve Ziraat Bankası'ndan emekli maaşını alanlara kredi kampanyası hazırlanıyor. Emekli müşterilere ₺20.000'ye kadar kredi desteği verilecek. Belirli koşulları karşılayan emekliye Kredi tahsis edilecek. Başvuru yapacak kişilerin emekli olması ve bankanın belirlemiş olduğu kredi siciline uygun olması gerekiyor. Bunun yanı sıra kredi notu veya kredi sicili ek koşullu aranmamaktadır. Kampanya kapsamında emekli vatandaşlara 3 ay erteleme imkanı oluşturuldu. Nakit ihtiyaçlarınızda bir süre sonra ödeme yapmaya başlama imkanı elde edebilirsiniz.

Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Kredi başvurunuzu yapmak için mobil banka, banka şubeleri veya internet bankacılığını kullanabilirsiniz. Özel kampanyadan hızlıca yararlanabilirsiniz. Garanti Bankası ve Ziraat Bankası kampanyaları ile nakit destek sağlayabilir. Acil ihtiyaçlarınızı hemen karşılayabilirsiniz. Müşteri memnuniyetini arttıran bankalar finansal esneklik sağlama konusunda büyük avantaj sağlıyor. 20.000 TL kredi limitini 3 ay taksit erteleme imkanıyla alacaksınız.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.