1. HABERLER

  2. FİNANS

  3. Garanti Bankası Açıkladı! %0.66 Faizle Kredi Ödemesi Verilecek! Banka Önünde Kuyruk Oluştu...
Garanti Bankası Açıkladı! %0.66 Faizle Kredi Ödemesi Verilecek! Banka Önünde Kuyruk Oluştu...

Garanti Bankası Açıkladı! %0.66 Faizle Kredi Ödemesi Verilecek! Banka Önünde Kuyruk Oluştu...

Garanti Bankası, kredi faiz oranlarını düşürerek kısa süreliğine de olsa büyük bir kampanyaya adını yazdırdı. %0.66 faiz oranı ile sunulan ihtiyaç kredisi başvuru şartları neler? İşte tüm detaylar…

A+A-

Garanti BBVA'dan Ekim ayını özel olarak kısa bir süreliğine düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyası açıklandı. Bankaların faizleri düşürmesi ile kampanya yaptığı son günlerde bir müjdeli haberde Garanti Bankası'ndan geldi. Garanti BBVA düşük faizli ihtiyaç kredisini açıklayarak vatandaşları sevindirdi. Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar, en düşük faizli en uygun vadeli ve en kolay ödeme planı sağlayan bankaları araştırırken Garanti BBVA müjdeli haberi verdi. Garanti BBVA müşterilerine kısa süreliğine düşük faizli kredi çekme imkanı sunuyor. Garanti BBVA, sunmuş olduğu düşük faiz oranları ile nakit ihtiyacı olan müşterilerinin 350.000 TL'ye kadar varan ihtiyaç kredisi çekme imkanı verdi. Garanti Bankası, 350.000 TL'ye kadar varan düşük faizli, uygun vade koşullu, ihtiyaç kredisi kampanyası ile birlikte dikkatleri üzerine çekti. Garanti BBVA'nın sunmuş olduğu bu yeni ihtiyaç kredisi kampanyasında 24 ay vade ve 3 ay ertelemeli ödeme seçeneği de mevcut.

Kampanya Bitmeden Başvuruda Bulunun!

Türkiye'nin önde gelen bankalarından bir tanesi olan Garanti BBVA, duyurduğu yeni kredi kampanyası ile son zamanlarda büyük bir kriz haline gelen nakit ihtiyacını dindirmeyi ve müşteri kazanmayı hedefliyor. Peki, Garanti BBVA'nın kredi fırsatı için hangi şartlara uygun olmak gerekli? Bu krediye nasıl başvuru yapılır?

Garanti BBVA 3 ay ertelemeli ödeme seçeneği olan bu kredi imkanı ile müşterilerini sevindirecek haberi verdi. Bu krediye başvurmak oldukça basit. Anında kredi ile borçlarınızı ödeyebilirsiniz. Nakit ihtiyacının arttığı bu dönemlerde Garanti BBVA, kredi kampanyası ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek oluyor. Başvuruları kabul edilen müşteriler, anında 350.000 TL krediyi çekebiliyor. Garanti BBVA kredi başvurusu yapmak için Garanti BBVA'nın resmi internet sitesini ziyaret edebilir veya Garanti BBVA'nın mobil uygulamasını kullanabilirsiniz. Dilerseniz en yakın Garanti BBVA şubesine giderek de başvuruda bulunabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.