1. HABERLER

  2. FİNANS

  3. Emekliler Dikkat! O Bankalardan 20.000 TL Para Alacaksınız!
Emekliler Dikkat! O Bankalardan 20.000 TL Para Alacaksınız!

Emekliler Dikkat! O Bankalardan 20.000 TL Para Alacaksınız!

Nakit ihtiyacı olan ve nakit kredi kullanacak olan tüm emekli vatandaşlara, 3 kamu bankası tarafından duyuru yapıldı. 20.000 TL'ye kadar varan emekli ödemesi alacak vatandaşlar için gerçekleştirilen yeni kampanya sonrasında nakit kredi kullanacak emeklile

A+A-

Halkbank Vakıfbank ve Ziraat Bankası, maaş zamlarını göz önünde bulundurarak nakit ihtiyacı olan emekli vatandaşlara 20.000 TL'ye kadar -banka müşterisi ve bankadan emekli maaşı aldığınız takdirde- ödemeler vereceğini duyurdu. 36 ay vadeli olarak sunulan 20.000 TL emekli kredisi kampanyasına katılabilmeniz için bu bankaların maaş müşterisi olmanız gerekmektedir.

Emekli Maaş Hesabı Üzerinden Başvuru Yapın!

3 kamu bankası olan Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası üzerinden maaş alan tüm emekli vatandaşlar, kendi maaş hesapları üzerinden internet şifresi oluşturabilirler ve bireysel müşteri olarak internet üzerinden kredi başvurusunda bulunabilirler. Halkbank Vakıfbank ve Ziraat Bankası, yalnızca 20.000 TL'lik kredi sunmakla kalmıyor. Ayrıca, daha önce kredi kullanmamış olan vatandaşlara da 100.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi ve borç kapatma kredisi sunulmaktadır. Bu bankalar üzerinden başvurunuzu gerçekleştirdiğiniz takdirde kullanabileceğiniz bireysel kredilerde gerekli şartlara uygun olan tüm vatandaşlar, ihtiyaç kredisi ödemelerinden yararlanabiliyor. 3 kamu bankası tarafından sunulan bu kampanyaya internet üzerinden başvuruda bulunamayan müşteriler, kendi maaş aldıkları banka şubesine giderek de bireysel müşteri temsilcisi üzerinden düşük faiz oranları ile beraber sunulacak olan bu ihtiyaç kredisine rahatlıkla başvuruda bulunabilirler.

3 kamu bankası tarafından sunulan bu kredi sayesinde emekli vatandaşlar, maddi anlamda zorluk çekilen bu dönemlerde bir nebze dahi olsa rahatlayabilecekler. Sunulan bu ihtiyaç kredisi sayesinde acil ihtiyaçlarınıza hızlı ve kolay bir çözüm bulabileceksiniz. Üstelik bu bankaların bir kampanyası daha mevcut. Eğer daha önce kredi kullanmadıysanız 100.000 TL'ye kadar varan krediden de faydalanabilirsiniz. Detaylara bankaların resmi internet siteleri üzerinden ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.