1. HABERLER

  2. FİNANS

  3. Denizbank'tan Dev Fırsat! 10 Bin Lira Anlık Destek Verilecek! İşte Koşullar...
Denizbank'tan Dev Fırsat! 10 Bin Lira Anlık Destek Verilecek! İşte Koşullar...

Denizbank'tan Dev Fırsat! 10 Bin Lira Anlık Destek Verilecek! İşte Koşullar...

Nakit ihtiyacı olana harika bir fırsat olarak duyuruldu. T.C kimlik numarası üzerinden 10.000 TL ödeme alma imkanınız bulunuyor. İşte, ödemeye ilişkin merak edilenler…

A+A-

10.000 TL'ye kadar nakit ihtiyaçlarınızı karşılamak için artık banka şubesine gitmeniz gerekmiyor. Deniz Bank’ın resmi internet sitesi ya da cep telefonundan mesaj yoluyla kolayca başvuru yapabilirsiniz. 10.000 TL ihtiyaç kredisi için kredi başvurusu yapmak istiyorsanız bankanın koşullarına uygun olduğunuzu düşünüyorsanız T.C kimlik numaranıza ödemeniz yatacak. Belirlenen kredi kampanyasına katılanlara belirlenen politikalar ile kredi desteği veriliyor. Ayrıca ilk taksit 90 gün boyunca ertelenebiliyor. Peki, kimlere ve nasıl bu kredi desteği sağlanıyor? Başvuru koşulları nedir?

Denizbank Kredi Başvuru Detayları Açıklandı

Denizbank kredi başvurusunu yapmak için bankanın mobil uygulamasını kullanabileceğiniz gibi SMS yöntemi ile başvuru yapmanız mümkün. Başvuru yapmak isteyenler banka koşullarına uygun olduklarında SMS ile işlemlerini tamamlayabilirler. Mesaj bölümünden “kredim” yazın boşluk bırakın “T.C kimlik numaranızı” ve “doğum tarihinizi” birer boşluk bırakarak doldurun. 32 80 numarasına gönderin ve cebimde kredi kampanyası ile ödemeniz onaylansın. En yakın Deniz Bankası şubesine giderek kimliğiniz ile de bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Aynı gün onaylanan ödemeleriniz hesabınıza aktarılacak. Deniz Banka’sının bu kampanyası ekim ayı sonuna kadar devam edecek. Kampanyadan yararlanmak için elinizi çabuk tutun.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.