1. HABERLER

  2. FİNANS

  3. Dacia Duster Şık Tasarımı ve Özel Fiyatı İle Dikkat Çekiyor! 377 Bin TL'den Başlayan Fiyatlar...
Dacia Duster Şık Tasarımı ve Özel Fiyatı İle Dikkat Çekiyor! 377 Bin TL'den Başlayan Fiyatlar...

Dacia Duster Şık Tasarımı ve Özel Fiyatı İle Dikkat Çekiyor! 377 Bin TL'den Başlayan Fiyatlar...

Dacia Duster ekonomik olması, kullanışlılığı ve şık tasarımıyla otomobil piyasanın iddialı isimlerinden bir tanesi. Üstelik kampanyaları ile de oldukça cazip...

A+A-

Özellikle off-road ve şehir içi kullanımı için ideal bir tasarım olan Dacia Duster, bu yıl itibariyle ÖTV indirimleri ile Türkiye otomobil piyasasında en çok dikkat çeken modellerden biri oldu. Bu ÖTV fırsatını kaçırmadan Dacia Duster sahibi olmanın fırsatını kaçırmayın!

Dacia Duster, Romanya merkezli bir otomobil üreticisi olan Dacia tarafından üretilen kompakt SUV modelidir. Geniş bir kullanım alanına sahip olan Duster, farklı motor seçenekleri ile kullanıcılarını çeşitlilik sunar. Benzinli motorlar yüksek güç ve hızlı tepki sağlarken, dizel motorlar güçlü tork ve ekonomik yakıt tüketimi ile dikkat çeker. Sunulan bu çeşitlilik Dacia Duster almak isteyenlere birden farklı seçenek ve kendilerine en uygun aracı seçmelerinde olanak tanır.

Dacia Duster almak isteyenlere müjdeli haber geldi. Dacia Duster, cazip ödeme seçenekleri ile piyasaya sürülüyor. Ancak unutmayın bu indirimli Duster modelleri kısa süreli kampanyalarla sunuluyor yani bu fırsatı kaçırmamak için elinizi çabuk tutmanız gerekmektedir. Dacia markasının farklı modelleri ülkemizde de büyük bir ilgi ve beğeni görüyor. Bu yüzden hızlı davranmanız gerekmektedir.

Engelli Araçları ve Modelleri

Dacia, engelli kullanıcılar için özel araçlar sunar. Engelli kişilerin günlük yaşamda bağımsız olmalarını desteklemek için tasarlanan Dacia engelli araçları kullanıcı dostu özellikleri ile dikkat çekmektedir.

Dacia Duster Fiyatları 2023

  • Dacia Duster 1.0 Turbo 90 bg 4×2 Comfort: 377.900 TL
  • Dacia Duster ECO-G Turbo 100 bg 4×2 Comfort: 391.900 TL
  • Dacia Duster ECO-G Turbo 150 bg EDC 4×2 Comfort: 423.300 TL
  • Dacia Duster 1.5 Blue dCİ 115 bg 4×2 Comfort: 440.800 TL
  • Dacia Duster 1.5 Blue dCİ 115 bg 4×4 Comfort: 468.300 TL

Dacia Duster Çeşitlilik ve Tasarım

Dacia Duster, geniş iç hacmi ve genişletilebilir bagaj alanı ile kullanıcılarına pratik bir kullanım sunar. İç mekanı ferah ve ergonomiktir. Yolculuklarda konforlu bir şekilde gitmenizi sağlar. Yüksek kaliteli malzemeler ve dayanıklı yapısı Duster'ın uzun ömürlü olduğunu kanıtıdır. Dacia Duster, ekonomik fiyatı ve çeşitli motor seçenekleri ile araba almak isteyenlerin dikkatini çekiyor. Özellikle sağlanan bu indirim sayesinde Dacia Duster modeli olmak daha kolay hale geldi. Kendinize en uygun modeli seçerek, Dacia Duster'ın şıklığı ve rahatlığı ile tanışabilirsiniz. Unutmayın ki bu fırsatlar kısa süreli olarak karşımıza çıkıyor. Bu yüzden araba sahibi olmak istiyorsanız elinizi çabuk tutmalısınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.