1. HABERLER

  2. FİNANS

  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan Duyurdu! Bu Ödemelere Yüzde 60 Zam Geliyor...
Cumhurbaşkanı Erdoğan Duyurdu! Bu Ödemelere Yüzde 60 Zam Geliyor...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Duyurdu! Bu Ödemelere Yüzde 60 Zam Geliyor...

​​​​​​​Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan zam açıklaması biraz önce yapıldı. Son dakika açıklaması olarak meydana gelen %60 oranında zammın detayları ne?

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklama yapıldı. Kabine toplantısı sonrası çok önemli kararlar alındı. Türkiye'nin gündeminde olan kabine toplantısı meraklı bekleyişlerle takip ediliyordu. Emekli, çalışan ve sosyal yardım alanlara Erdoğan'dan yeni haberler geldi. Kabine toplantısı sonrası Erdoğan tüm müjdeleri duyurdu. %60 zam geliyor. emeklilere ikramiye ödeme tarihleri de ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan kabine toplantısı Beştepe'de gerçekleşti. Tüm bakanlar tarafından katılım sağlandı ve kabine toplantısında önemli konular ele alındı. Milyonlarca öğrenci için kabineden zam kararı çıktı. Erdoğan kabininde toplantısı sonrası millete sesleniş konuşmasında kararlarını duyurdu ve üniversite öğrencilerini çok sevindirecek zam haberini duyurdu. Yeni burs ve kredi ödemelerine zam yapıldı.

Öğrenciler Havalara Uçacak

Açıklanan zam kararı öğrencileri sevinecek olduğu lisans öğrencilerine 1250 TL olarak ödenen burs 2.000 TL'ye çıktı. Yüksek lisans öğrencilerine 2500 TL olarak ödenen burs 4.000 TL'ye çıktı. Doktora öğrencilerine ise 6000 TL'ye yükseldi.

2024 Yılında Zamlanacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından gelen açıklamada burs ve kredi ödemelerine zam yapıldığı açıklandı. Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan yapılan yeni açıklamada zamlı burs ödemelerinin 2024 itibarıyla öğrencilerin IBAN numarasına yatırılacağı açıklandı. KYK burs ve kredi sonuçlarının açıklanması sonrası burs ödemeleri alma hakkı elde edeceksiniz. Henüz açıklanmayan sebeplerle sürekli ödemesini alamayan öğrenciler ödeme ile birlikte toplu ödeme alacaklar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.