1. HABERLER

  2. FİNANS

  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıklama Yaptı! İhtiyaç Sahibi Herkese 20.000 Lira Ödenecek...
Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıklama Yaptı! İhtiyaç Sahibi Herkese 20.000 Lira Ödenecek...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıklama Yaptı! İhtiyaç Sahibi Herkese 20.000 Lira Ödenecek...

Ülkemizin ileri gelen kamu bankalarından bir tanesi olan Halkbank, sunduğu özel bir kampanya ile dikkatleri üzerine çekmektedir. İşte bu kapsamda verilecek ödemenin detayları...

A+A-

Banka sunduğu kampanya kapsamında ATM kartı üzerinden yalnızca 5 dakika içerisinde onay alan başvurulara 20.000 TL'ye kadar varan ihtiyaç kredisi veriyor. Halkbank, sosyal medya hesapları ve resmi internet sitesi üzerinden duyurdu. Bu kampanyaya ayrıca başvuru yapan müşterilere 3 ay ertelemeli kredi ödeme seçeneği de sunuluyor. Halkbank uygun faiz oranları ile başlatılan bu kampanya sayesinde vatandaşların ihtiyaç kredisi taleplerini karşılayacak ve onlara maddi destek sağlayacak. Kredi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşların bazı şartlara uygun olması gerekmektedir işte şartlar:

  • Kredi puanının 1200 ve üzerinde olması
  • Son işyerinde en az 6 aydır çalışıyor olmak

Halkbank emeklileri de unutmamış ve emekli kredisi adı altında emekli vatandaşlara 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi fırsatı sunmaktadır. Emekli kredi kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaşlar, nakit kredi taleplerine 5 dakika içerisinde yanıt alabilecekler. Başvurularını emekli maaş hesapları üzerinden yapanlar, düşük faiz oranları ile 20.000 TL'lik 36 ay vadeli kredi kullanma imkanı sahip olacaklardır. Halkbank'ın sunmuş olduğu kolay ve hızlı ihtiyaç kredisi fırsatı acil nakit ihtiyacı olan müşterilere hızlı bir çözüm olurken 3 ay ertelemeli ödeme seçeneği ile de vatandaşlara büyük kolaylık sağlamaktadır.

Maddi anlamda zorluk çekilen bu dönemlerde sunulan bu kredi ilaç gibi gelecek. Eğer şu sıralar ek bir gelir arıyorsanız, bu kredi tam size göre. Bu krediye başvuru yapmak çok kolay. Üstelik eğer Halkbank müşterisi iseniz 3 ay ertelemeli ödeme seçeneği ile de bu krediden faydalanabileceksiniz. Kampanya fırsatı henüz bitmemişken elinizi çabuk tutmanızı tavsiye ederiz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.