1. HABERLER

  2. FİNANS

  3. Bankalardan Duyuruldu! Bir SMS İle 33 Bin TL Kredi Desteği Verilecek!
Bankalardan Duyuruldu! Bir SMS İle 33 Bin TL Kredi Desteği Verilecek!

Bankalardan Duyuruldu! Bir SMS İle 33 Bin TL Kredi Desteği Verilecek!

Son dakika nakit ödeme kampanyası dahilinde, T.C kimlik numarasının son hanesi üzerinden belirlenen 33.000 TL ödemenin detayları açıklandı. Başvuruda bulunan vatandaşlar, hızlıca ödemelerini alabiliyorlar. İşte kampanyanın detayları ve başvuru şartları…

A+A-

Yapı Kredi Bankası ve Garanti Bankası maddi anlamda zorluk çeken müşterilere yardımcı olmak için ortaklaşa bir kredi kampanyası başlattı. Başlatılan kredi kampanyası kapsamında başvuruda bulunan müşterilere 33 bin TL'ye kadar kredi sunulacak. Ayrıca, özel bir avantaj olarak 3 aylık ödeme erteleme seçeneği de sunulacak. Kredi başvuruları yalnızca 5 dakika içerisinde değerlendirilip onay alacak ve başvuru sahipleri hızlı bir şekilde nakit ihtiyaçlarını karşılayabilecek. Başvurular SMS ile yapılabilecek ve T.C kimlik numarası ile aylık gelir bilgileri belirtilerek gönderilecek olan SMS 4411 numarasına iletilerek tamamlanacak.

Yaşanan son dakika gelişmesi ile beraber T.C kimlik numarasının son rakamına göre belirlenen nakit destek kampanyası başlatılıyor. Başlatılan kampanya kapsamında kimlik numaranızın son hanesi üzerinden hesaplanacak olan özel bir formülle 33 bin TL'ye kadar nakit ödeme alma hakkına sahip olabilirsiniz. Sunulan bu kampanya maddi anlamda destek arayan bireyler için büyük bir fırsat olurken, ödeme işlemlerinizi kolaylaştırmak ve ihtiyaçlarınıza cevap vermek için özel olarak tasarlandı. Bu kampanyadan faydalanmak için son tarih belirlendi. Bu yüzden hızlıca başvuruda bulunarak bu avantajlı fırsatları kaçırmamanız gerekmektedir.

Yapı Kredi Bankası ve Garanti Bankası, acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için özel bir kredi kampanyası başlattı. Ortaklaşa sunulan açıklamaya göre 33.000 TL'ye kadar varan kredi desteği müşterilere 3 aylık ödeme erteleme seçeneği ile beraber sunuluyor. Bu hızlı ve avantajlı kredi fırsatı, kredi başvuru politikalarını karşılayan müşterilere sağlanacak.

Yapı Kredi ve Garanti Bankası tarafından yapılan açıklamada, sadece 5 dakika gibi kısa bir süre içerisinde 33 bin TL'lik ödemenin stelik 36 ay vade seçeneği ile sunulduğu belirtildi. Bu özel kredi paketinde müşterilere 3 ay taksit erteleme imkanı da sunuluyor. Başvuru onay süreci ise 5 dakika içerisinde tamamlanıyor. Bu sayede müşteriler hızlıca kredilerini alabiliyorlar. Kredi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar, Yapı Kredi Bankası ve Garanti Bankası'na SMS gönderebilirler. Kredi başvurusunda bulunmak için T.C kimlik numarası ve aylık gelir bilgileri ile beraber 4411 numarasına SMS göndermeniz gerekmektedir. Onay alan kredi 5 dakika içerisinde müşterinin hesabını aktarılır. Bu sayede acil nakit ihtiyacınızı anında karşılayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.