1. HABERLER

  2. FİNANS

  3. Akbank Son Dakika Kampanyayı Duyurdu! Akbank Kartı Olana 2 Bin 500 TL Verilecek...
Akbank Son Dakika Kampanyayı Duyurdu! Akbank Kartı Olana 2 Bin 500 TL Verilecek...

Akbank Son Dakika Kampanyayı Duyurdu! Akbank Kartı Olana 2 Bin 500 TL Verilecek...

Akbank'tan vatandaşları mutlu edecek bir haber geldi. Akbank, müşterilerini memnun etmek için çeşitli kampanyalar düzenlemektedir. Akbank'tan dikkatleri üzerine toplayan bir kampanya daha geldi.

A+A-

Akbank müşterileri, birçok sektörde geçerli yapılan alışverişe 1.500 TL chip para hediye edilecek. İşte kampanyaya dair tüm detaylar…

Akbank tarafından kampanya açıklaması yapıldı. Akbank, 1.500 TL'ye kadar varan chip para sunacak kampanya açıklamasına göre ilk kez axess'e başvurarak yapılacak market giyim ve akaryakıt sektörlerinde 1.500 TL ve üzerinde harcamaya toplamda 2.500 TL'ye kadar varan chip para hediye edilecek.

Akbank'tan 2.500 TL Hediye Chip-Para!

Sunulan kampanyaya Akbank bireysel kredi kartı olmayıp, 01.10.2023 31.10.2023 tarihleri arasında ilk kez Axess asıl kredi kartı başvurusu yapan ve 31.10.2023'e kadar kartı onaylanan Akbank müşterileri katılabilir.

Başvurusu onaylanan Akbanklılar, 31.10.2023'e kadar Juzdan, SMS veya Akbank Mobil üzerinden kampanyaya katılabilir. 15.11.2023 tarihine kadar yapılacak market, giyim ve akaryakıt sektörlerinde 1.500 TL ve üzeri harcamaya 500 TL toplam olarak 2.500 TL'ye kadar veren chip para kazanma hakkına sahip olabilirler. Juzdan üzerinden kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce "hemen katıl" butonuna tıklamanız gerekmektedir. Kampanyaya profil alanındaki kampanyalarınız başlığı altında göründükten sonra katılım sağlayabilirsiniz. SMS yollayarak kampanyaya katılmak istiyorsanız, ilk harcamadan önce bankanızın sistemine kayıtlı olup cep telefonu numaranızda "ödül" yazıp 4566 SMS göndererek kayıt olmanız gerekmektedir. Kampanyaya belirtilen kısa mesaj bankamızın sistemine ulaştıktan ve bankamızı size kayıt olduğunuz bilgisi iletildikten sonra katılım sağlamış olacaksınız. Katılım için gönderilen SMS'lerin operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirildiğinde belirtmek isteriz. Sigorta, bes, vergi harcamaları ile nakit yönde yönelik işlemler, bu kampanyaya dahil edilmemektedir. Kampanya kazanımı aynı gün içerisinde aynı iş yerinden yapılacak olan ilk 1.500 TL'lik harcama için geçerli olacaktır. Free, ticari kartlar, öğrenci kart ve sanal kart başvuruları kampanyaya dahil değildir. Akbank mobil ve internet Juzdan, akbank.com, access.com tüm ATM ve şubelerimiz ile müşteri iletişim merkezinden kredi kartına başvuruda bulunabilirsiniz. Başvuru formunda kartımın anında "dijital kullanıma açılmasını istiyorum" seçeneğini seçerek anında dijital kullanım özellikli kart sahibi olabilir. Kartınız adresinize ulaşmadan internet harcamaları ve mobil ödemelerde kullanabilirsiniz. Kampanya bireysel olarak gerçekleştirilecektir. Akbank'lılar chip paraya ek olarak üye işyerlerinden ve diğer kampanyalardan da çift para kazanabilirler. Kampanyadan kazanmış olduğunuz chip para söz konusu işlemi gerçekleştirdiğinizde otomatik olarak kredi kartınıza yüklenecektir. İptal edilen işlemlerde çift para kazanımlarını da iptal edeceğini belirtmek isteriz. Nakit çekim, fon alım/satım, EFT, havale, bes işlemleri anlık otomatik fatura vergi ödemeleri ve çift para ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.