1. HABERLER

  2. FİNANS

  3. Aile Bakanlığı 2 Bin 125 TL Ödeme Yapacak! İşte Yardım Ödemesi Detayları...
Aile Bakanlığı 2 Bin 125 TL Ödeme Yapacak! İşte Yardım Ödemesi Detayları...

Aile Bakanlığı 2 Bin 125 TL Ödeme Yapacak! İşte Yardım Ödemesi Detayları...

Tam 2.125 TL destek parası yatacak. Aile Bakanlığı tarafından kasım ayı yaklaşırken ödeme miktarları açıklandı. Bakanlıktan sosyal yardım ödemesi kapsamında yatırılacak 2125 TL ödemenin detayları merak ediliyor…

A+A-

Kasım ayına saatler kala Aile Bakanlığı tarafından verilecek çeşitli yardım ödemeleri merak edilmeye başladı. Bu yardımlar arasında aile destek ödemeleri, elektrik tüketim desteği ve çocuk yardımları yer almakta. İşte bu yardımlara ilişkin tüm merak edilenleri sizler için araştırdık.

2023 Kasım Aile Destek Paketi Ödemeleri Belli Oldu

2023 yılı Aile Destek Paketi kapsamında yardım ödemeleri yapılacak. Kasım ayında ihtiyaç sahiplerine verilecek ödemeler 850 TL ile 1250 TL arasında değişiyor. Kesin ödeme tarihi ise henüz açıklanmadı. Kasım ayı ortalarında bu ödemelerin yapılması bekleniyor. Resmi duyuru ise Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı resmi internet sitesinden veya sosyal medya hesapları üzerinden duyurulacak. İşte merak edilen ödeme miktarları…

Elektrik Yardımı Verilecek

Aile Destek programı kapsamında elektrik tüketim desteği ödemesi yapılacak. Yılın sonlarına doğru yapılacak bu yardım ödemesi her ay düzenli olarak veriliyor. Kasım ayında verilecek olan elektrik tüketim desteklerinin miktarı 112 TL ile 225 TL arasında değişiyor.

Çocuk Yardım Ödemeleri Kaç TL Oldu?

Çocuk yardımı ödemeleri hane içinde yaşayan çocuk sayısına göre değişmektedir. Kasım ayı itibariyle verilecek ödeme miktarları bakanlık tarafından açıklandı. 350 TL ile 650 TL arasında yardım ödemesi yapılacak. Aile Destek Paketi ve diğer yardımlardan faydalanabilen vatandaşlar toplamda 2.125 TL'ye kadar yardım ödemesi alacaklar. Kasım ayı ödemeleri ise ay ortasına dek yapılacak ve resmi duyuru için bakanlıktan açıklama yapacağı düşünülüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.