1. HABERLER

  2. FİNANS

  3. 6-7 Kasım Tarihlerinde Emekliye Müjde! Hesabınıza 5.000 TL'ye Ek 12.000 TL Para Yatırılacak!
6-7 Kasım Tarihlerinde Emekliye Müjde! Hesabınıza 5.000 TL'ye Ek 12.000 TL Para Yatırılacak!

6-7 Kasım Tarihlerinde Emekliye Müjde! Hesabınıza 5.000 TL'ye Ek 12.000 TL Para Yatırılacak!

Emekli vatandaşların IBAN'ına 6-7 Kasım tarihleri arasında ödeme yatırılacak. Emekli ikramiyesi ile ek ödemeler aynı zaman diliminde emekli vatandaşların hesabında olacak.

A+A-

16 milyon emekli vatandaş için ödeme müjdesi verildi. Pazartesi gününden itibaren hem 5.000 TL'lik ikramiye ödemeleri başlıyor hem de bankaların sunmuş olduğu Kasım ayı promosyon ödemeleri.

Milyonlarca emeklinin yüzünü güldürecek kararlar verildi. SSK, bağ-kur, EYT ve memur emeklisi fark etmeksizin 16 milyon emekliye IBAN'dan ödeme yatırılacak. İşte detaylar… SSK ve bağ-kur emeklisine 6-7 Kasım tarihleri arasında ödemeler yatırılmaya başlıyor. IBAN numarası üzerinden yapılacak ödemelere ilişkin son dakika açıklaması duyuruldu. Milyonlarca emekli bir süredir Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjdelediği emekli ikramiyesini bekliyordu. Hem emekli ikramiyesi tarihleri belirlendi hem de emekliye bankaların sunacağı promosyon miktarındaki artış haberi verildi.

İkramiye Tarihi Belirlendi!

Emeklinin beklediği haber geldi! SSK, bağ-kur EYT ve memur emeklisi için 5.000 TL'lik ikramiye ödemesi başlıyor. Cumhurbaşkanı, geçtiğimiz aylarda bayram ikramiyesi müjdesini duyurmuştu. Sadece çalışmayan emekliler bu ikramiye ödemesinden yararlanabiliyordu. Ayrıca dul ve yetim aylığı alanlar, gaziler ve şehit yakınları da ikramiye ödemesinde dahil edilmiştir.

Bir süredir büyük bir ilgi ve merakla beklenen 5.000 TL'lik ikramiye ödemesi tarihlerine ilişkin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan açıklama yaptı. Emekliye ikramiye ödemelerinin 6-7 Kasım tarihleri arasında başlandığını ve 15 Kasım'da son bulacağını belirtti. Emeklilere bir diğer müjdeli haber ise bankalar tarafından verildi. Bankaların sunmuş olduğu promosyon ödemeleri güncellendi! Akbank, Garanti Bankası, Yapı Kredi, İş Bankası, Türkiye Ekonomi Bankası, ING Türkiye gibi özel bankalar emekli promosyon miktarını arttırdı. Son gelen haberlere göre emeklilere sunulacak olan en düşük promosyon ödemesi 7.500 TL'yi bulacak. Ek ödeme ile birlikte emekli promosyonu 12.000 TL'ye çıkacak. Bu kampanyaya katılmak ve promosyon fırsatlarından faydalanmak isteyen emekliler için güzel bir haber daha var.

Emekli promosyon ücretleri 3 gün içerisinde hesaplara yatırılacak. Üstelik şubeye gitmeye gerek kalmadan mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Milyonlarca emekli vatandaş promosyon fırsatından faydalanmak için başvuru yapabilir, 3 gün içerisinde ödemenizi IBAN numarası üzerinden alabilirsiniz. Promosyon ödemesi almak için uymanız gereken tek koşul 3 yıllığına maaş tâhüdü vermek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.