1. HABERLER

  2. SGK

  3. Emekliye Son Dakika Müjde! Bayram Öncesi Hesaplarına 9 Bin 500 TL Ödeme Yatacak....
Emekliye Son Dakika Müjde! Bayram Öncesi Hesaplarına 9 Bin 500 TL Ödeme Yatacak....

Emekliye Son Dakika Müjde! Bayram Öncesi Hesaplarına 9 Bin 500 TL Ödeme Yatacak....

Emeklilere bayram öncesi harika bir ödeme yapılıyor! Hesaplara geri ödemesiz ve karşılıksız olarak tam 9.500 TL nakit destek yatırılıyor. Milyonlarca emekli, bayram ödemelerini heyecanla bekliyor. EYT yasasının kabul edilmesiyle birlikte emekli sayısı...

A+A-

Emeklilere bayram öncesi harika bir ödeme yapılıyor! Hesaplara geri ödemesiz ve karşılıksız olarak tam 9.500 TL nakit destek yatırılıyor. Milyonlarca emekli, bayram ödemelerini heyecanla bekliyor. EYT yasasının kabul edilmesiyle birlikte emekli sayısı 15 milyona kadar yükseldi ve özellikle Kurban Bayramı'nda devletin karşılıksız ödemeleri emekliler tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Asgari ücret zammının ardından emekliler için sevindirici bir haber geldi.

SSK, BAĞ-KUR, memur emeklileri ve EYT emeklilerinin hesaplarına bayram öncesi geri ödemesiz nakit destek ödemesi yapılıyor. Bugünden itibaren tam 9.500 TL ödeme hesaplara yatırıldı. 15 milyon emekli bu ödemeyle destekleniyor. Emekliye yönelik bayram destek ödemesi ve ayrıntılar haberimizde yer alıyor.

Kurban Bayramı'na sadece bir hafta gibi kısa bir süre kaldı. Milyonlarca emekli de devletin bayram öncesi sağladığı destek ödemelerini yakından takip ediyor. SSK, BAĞ-KUR, memur emeklileri ve EYT emeklileri için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından Cumhurbaşkanı talimatıyla birçok ödeme ve destek sağlanıyor. Bugün emekliler için yeni bir duyuru daha yapıldı. Asgari ücret zammının hemen ardından emeklilere müjdeli bir haber verildi. Emeklilerin hesaplarına tam 9.500 TL geri ödemesiz nakit destek yatırılıyor. Bu ödeme SSK, BAĞ-KUR, memur emeklileri ve EYT emeklilerinin tümüne veriliyor. Hatta EYT emeklilerine 2.000 TL ekstra ödeme yapılıyor. Emekliye yönelik bayram müjdeleriyle ilgili tüm ayrıntılar haberimizde yer alıyor.

Milyonlarca emekli, geri ödemesiz destek ödemelerini yakından takip ediyor. Özellikle Kurban Bayramı'nın yaklaşması nedeniyle emekliler, bayram ikramiyesi ve Haziran ayı maaşlarının ne zaman yatırılacağını öğrenmek istiyorlardı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde müjdeli bir haber vererek ödemelerin öne çekildiğini duyurdu.

Ardından Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yeni bir müjdeli haber daha verildi. Emekliye bayram ikramiyesi ve Haziran ayı maaş ödemeleri 17-23 Haziran tarihleri arasında yapılacak. SSK, BAĞ-KUR, memur emeklileri ve EYT emeklileri de bu ödemeleri hesaplarından çekebilecekler.

Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Kurban Bayramı öncesinde emeklilere müjdeli haberleri duyurdu. SSK, BAĞ-KUR, memur emeklileri ve EYT emeklileri için emekli maaşı ve bayram ikramiyesi ödeme tarihleri açıklandı. SGK kapsamında maaş alanlara 18-20 Haziran tarihleri arasında bayram ikramiyesi ve emekli maaşı ödemeleri yapılacak. BAĞ-KUR kapsamında maaş alan vatandaşlara ise maaş ve bayram ikramiyesi ödemeleri 22 Haziran'da gerçekleştirilecek. Emekli Sandığı kapsamında maaş alanlara da maaş ve bayram ikramiyesi ödemeleri 23 Haziran'da yapılacak.

Yani, emekli bayram ikramiyesi ve Haziran ayı maaşı ödemeleri 23 Haziran'da tamamlanacak. Emekliler, banka hesaplarından en az 9.500 TL tutarında ödeme alabilecekler. 9500 TL ödeme başvuru detayları kaynakta

Kaynak: Bozuk Tuş, emekli bayram ikramiyesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.