1. HABERLER

  2. FİNANS

  3. Denizbank ve Garanti Bankası Hesabınız Varsa Yaşadınız! Bankamatik Kartınıza 15 Bin Lira Ödenecek...
Denizbank ve Garanti Bankası Hesabınız Varsa Yaşadınız! Bankamatik Kartınıza 15 Bin Lira Ödenecek...

Denizbank ve Garanti Bankası Hesabınız Varsa Yaşadınız! Bankamatik Kartınıza 15 Bin Lira Ödenecek...

Denizbank ve Garanti Bankası nakit ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde karşılamak isteyen tüm vatandaşlara güzel bir kampanya sunuyor.

A+A-

İşbirliği ile birlikte yapılan bu kampanya 15.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi fırsatı sunarak bankamatik kartı olanlara ihtiyaçlarını kolay ve hızlı bir şekilde karşılamaları için güzel bir fırsat oluyor. İşte bu kampanya hakkında tüm detaylar ve başvuru süreci…

Denizbank ve Garanti Bankası'nın yapmış olduğu işbirlikle sunulan bu kampanya, müşterilerin maddi ihtiyaçlarını hızlı ve etkili bir şekilde karşılamayı amaçlıyor. Sunulan bu kampanya kapsamında 15.000 TL'ye kadar olan krediler 36 ay vade seçeneği ile birlikte sunulmaktadır. Bu sayede ödeme planını kişisel tercihinize göre ayarlayabilirsiniz. Kredi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar, Denizbank veya Garanti Bankası şubelerini ziyaret ederek ya da internet üzerinden hızlı bir şekilde başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler. Başvuru işlemlerini yaptığınız esnada kimlik belgenizle birlikte yetkili personele başvurarak yardım alabilirsiniz.

Bu kampanyadan faydalanabilmek için daha önce kredi veya kredi kartı kullanmış olmanız gerekiyor. Ayrıca, çalışan emekli vatandaşların en az 3 aydır aynı iş yerinde sigortalı olarak çalışmış olmaları veya emekli maaşlarını DenizBank'a ya da Garanti BBVA taşıyarak kredi onayı alabilecekleri açıklanmaktadır. Denizbank ve Garanti Bankası başvuru sahiplerinin kredi notlarına uygun bir şekilde faiz oranlarını belirlerler yani kişiye özel olarak hizmet sunulur. Ayrıca bu bankalar aracılığıyla taşıt kredisi konut kredisi gibi farklı kredi seçeneklerinden de rahatlıkla yararlanabilirsiniz. DenizBank'tan SMS ve internet üzerinden hızlı bir şekilde başvuru imkanı sunulmaktadır. SMS ile başvuru yapmak için "kredim T.C kimlik yazarak" 3280 numarasına mesaj yollayabilirsiniz. Başvurunuz onay aldıktan sonra ise kredinizi kendinize en yakın DenizBank şubesine giderek çekebilirsiniz. DenizBank'ın internet sitesi üzerinden de rahatlıkla kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.