1. HABERLER

  2. YEMEK TARİFLERİ

  3. Astrolojik Gelişmelerin Burçlar Üzerinde Etkisi Nasıl Olacak? Hangi Burç Gergin Bir Gün Geçirecek? 28 Aralık Günlük Burç Yorumları
Astrolojik Gelişmelerin Burçlar Üzerinde Etkisi Nasıl Olacak? Hangi Burç Gergin Bir Gün Geçirecek? 28 Aralık Günlük Burç Yorumları

Astrolojik Gelişmelerin Burçlar Üzerinde Etkisi Nasıl Olacak? Hangi Burç Gergin Bir Gün Geçirecek? 28 Aralık Günlük Burç Yorumları

28 Aralık 2021 Burç Yorumları. Burçları bu hafta neler bekliyor? Günlük burç yorumlarında neler var? 28 Aralık 2021 tarihli burç yorumları nasıl? İşte bugünün(28 Aralık 2021) günlük burç yorumu sizlerle..

A+A-

Koç Burcu 2021 Günlük Yorumları

Sevgili koçlar sabah saatlerinde aileniz ile ilgili yaşayacağınız sorunlar biraz canınızı sıkabilir fakat bu durumun geçici olduğunu bilmelisiniz. Sabır gösterme parametresini dengede tutmanızda fayda olacak. İş hayatınız ile ilgili yaşadığınız sıkıntılardan bu hafta içinde kurtulacaksınız.

Boğa Burcu 2021 Günlük Yorumları

Sevgili boğalar bugün, inatçı tavrınızla çevrenizdekileri biraz bezdirebilirsiniz. İnsanın her ortama ayak uydurabilmesi için çevresi ile uyum içinde olmalıdır ve iletişim düzeyini yüksek seviyelerde tutmalıdır. Bu konuya özen göstermenizde sizin için fayda var.

İkizler Burcu 2021 Günlük Yorumları

Sevgili ikizler, yakın çevrenden alacağınız destek sizi ayağa kaldıracak. Yapmış olduğunuz kısa süreli şehir dışı yolculuk kafanızı dağıtmanıza iyi gelecek. Öğle saatlerinden sonra iş birliği yaptığınız şahıslar ile bir araya geleceksiniz ve karşıt görüşler öne süreceğiniz bir toplantı gerçekleştireceksiniz.

Yengeç Burcu 2021 Günlük Yorumları

Sevgili yengeçler bugün maddi konularda iş birliğine ihtiyacınız olabilir. Bu hafta biraz zorluk çekecek borçlarınızdan kurtulmak için çaba göstereceksiniz. Bu hafta özellikle çevrenizde başarılı çalışmalarınız ses getirecek.

Aslan Burcu 2021 Günlük Yorumları

Sevgili aslanlar bugün, kendi çabanız ile bir yerlere gelmenin haklı gururunu yaşayacaksınız. Arkanızdan konuşulan sözlere fazla aldırış etmemenizde fayda var. Şu günlerde olumsuz düşüncelere kafanızdan atmalısınız. Aksi halde size olumsuz dönüşleri olabilir. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. İhmal etmemeniz gereken durumlar olabilir. Tedbirlerinizi anında olmanızda fayda olacak.

Başak Burcu 2021 Günlük Yorumları

Sevgili başaklar bugün, iş birliği olduğunuz kişilerin karşıt düşüncelerini ileri sürmesi sizi çok fazla etkilemeyecek. Bugün yaratıcılığınızı destekleyen davranışlar içindesiniz. Ruh haliniz bu sıralar yüzünüzdeki yorgunluğunuza yansımış durumda.

Terazi Burcu 2021 Günlük Yorumları

Sevgili teraziler gizemli olmayı seviyor olsanız da bu durum arkadaşlarınıza ve çevrenize zarar verebilir. Nasıl davranmanız gerektiği konusunda bir denge kurmaya çalışmanızda fayda olacak. Şu sıralar iş hayatınız veya kariyeriniz ile olan gelişmeler yüzünüzü güldürebilir. Maddi anlamda kazanç sağlamaya çalıştığınız bir hafta olacak.

Akrep Burcu 2021 Günlük Yorumları

Sevgili akrepler bugün, özgürlüğünüzü ilan etmeden önce sınırsız olmanın açmış olduğu sonuçları da gözden geçirmeli bunun başkalarının da özgürlüğüne zarar vermeyeceğinden emin olmalısınız.

Yay Burcu 2021 Günlük Yorumları

Sevgili yaylar iş hayatınız da yine olduğu gibi gözler hep üzerinizde. Başarınız ile övünebileceğiniz bir hafta olacak. Herkesin takdirini aldığınız ve beğenilerin savrulduğu bir hafta geçirebilirsiniz. Her zaman bu şekilde düzenli ve disiplinli çalışmanız size hep başarı getirecektir. Kafanıza taktığınız sorunların geçici olduğunu bilmelisiniz.

Oğlak Burcu 2021 Günlük Yorumları

Sevgili oğlaklar bugün, iş hayatınızda yaşadığınız fikir ayrılıkları olabilir. Düşüncelerinizin onaylanması o anki şartlar doğrultusunda mümkün olmayabilir. bu sıralar partnerinizle yaşadığınız sorunlar aranıza mesafe koymuş durumda. İnatçı tavrınızdan vazgeçip olayları akışına bırakmalısınız.

Kova Burcu 2021 Günlük Yorumları

Sevgili kovalar bugün yakın çevrenize karşı öfkeli tavırlarda bulunabilirsiniz. Su size ve çevrenize zarar verebilir. Kırıcı olmak ve bağları tamamen koparmak istiyor olabilirsiniz. İş hayatınızda yaşadığınız problemler canınızı sıkmış durumda.

Balık Burcu 2021 Günlük Yorumları

Sevgili balıklar güvenilir ve iyi bir dinleyici olmanız istemeden de olsa gizli kalması gereken konuşmaların ortasında kalabilirsiniz bu durumda belki zararlı çıkan siz olabilirsiniz aman dikkat! Sağlığınıza şu sıralar dikkat etmelisiniz aksi halde olası durumla karşılaşabilirsiniz. İhmal etmemeniz gereken konular olabilir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.