1. HABERLER

  2. FİNANS

  3. Garanti Bankası Sosyal Medya Üzerinden Paylaştı! T.C İle Başvurana 150 Bin TL Para Yatacak...
Garanti Bankası Sosyal Medya Üzerinden Paylaştı! T.C İle Başvurana 150 Bin TL Para Yatacak...

Garanti Bankası Sosyal Medya Üzerinden Paylaştı! T.C İle Başvurana 150 Bin TL Para Yatacak...

Garanti Bankası'ndan ekim ayı kampanyası açıklandı. Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada T.C kimliği ile başvuru yapanlara 150.000 TL ödeme yapılacağı duyuruldu. İşte Garanti BBVA tarafından verilecek ödemenin tüm detayları...

A+A-

Garanti BBVA Bankası'ndan Ekim ayına özel düşüp faizli kredi kampanyası oluşturuldu. Bankadan nakit ihtiyacı olanlara acayip fırsatlar sunuluyor. Bankanın düşük faiz oranı politikası ve uygun vade imkanları ile oluşturabilmek mümkündür. Kolay ödeme ve uzun vade imkanı sağlayan banka vatandaşlara 24 ay vadeli 3 ay taksit ertelemeli kredi kampanyasını duyurdu.

Garanti Bankası Kredi Kampanyası Detayları Açıklandı

Garanti Bankası kredi kampanyasının detaylarını açıklandı. Garanti Bankası'ndan bu kredi 24 ay vade ile geliyor. 3 ay taksit ertelemeli olarak verilen kredilerden kampanya bitmeden başvurunuzu yaparak yararlanabilirsiniz. Acil ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz bu kredi ile borçlarınızı da kapatabilirsiniz. Bankanın bu fırsatından yararlanmak için herhangi bir belge ve evrak talep edilmiyor. Garanti Bankası'nın resmi internet sitesini ziyaret ederek mobil uygulamayı kullanabilirsiniz. Garanti BBVA tarafından oluşturulan ekim ayı kredi kampanyası 150.000 TL'ye kadar finansman arayanlara büyük fırsat sunuyor.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.