1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Teşkilat Dizisi Başrol Değişikliği Yaşandı! Deniz Baysel Yerine O İsim Geliyor...
Teşkilat Dizisi Başrol Değişikliği Yaşandı! Deniz Baysel Yerine O İsim Geliyor...

Teşkilat Dizisi Başrol Değişikliği Yaşandı! Deniz Baysel Yerine O İsim Geliyor...

TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi teşkilattan başrol oyuncusu Deniz Baysal ayrılmıştı. Deniz Baysal'ın ayrılışının ardından yeni oyuncu arayışı devam etmekteydi.

A+A-

Teşkilat dizisinde Deniz Baysal yerine gelecek isim için uzun arayışlar ardından yeni başrol oyuncusunun hangi karaktere hayat vereceği belli oldu. İşte dizide oynayacak kişi hakkında ayrıntılar…

TRT 1'in çok konuşulan dizisi teşkilatın 4. sezon hazırlıkları büyük bir çalışma ve heyecan ile devam ediyor. Ethem Özışık'ın yazdığı dizinin sezon finalinde bir patlama yaşanmıştı. Her dizide olduğu gibi bu dizinin sezon sonunda da hangi oyuncuların gidip gitmeyeceği tartışılan bir konuydu. Teşkilat dizisinde başından beri başrolü oynayan Deniz Baysal ayrılık haberini izleyicilere açıklamıştı. Teşkilat dizisinde başrol oyuncu arayışı hızlı sürmekteyken hala kadın başrol belli değil. Fakat çok sayıda isimle görüşmeler hız kesmeden devam ediyor.

Teşkilatın yeni sezonu bomba gibi geliyor! Dengeler değişebilir!

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın yaptığı habere göre, TRT 1 ekranlarının sevilen dizisinin yeni başrol karakterinin adı Canan olacak. Canan karakteri, diziye dışişlerinde üst düzey bir bürokrat olarak girecek. Üstelik diziye kardeşi Cihangir ve babası Çetin ile birlikte katılacak. Ebru Nil Aydın, Serdar Yeğin, Yunus Emre Yıldırımer ve Murat Yıldırım'ın halen oynamakta olduğu diziye başka yeni karakterlerde dahil olacak ve karakterler için oyuncu arayışları da devam etmekte. Deniz Baysal'ın diziden ayrılışı teşkilat izleyicilerine bir hayli üzmüştü fakat dizi belki aynı heyecanı Canan karakteri ile beraber yakalayabilir. Yeni gelen Canan karakteri ile birlikte belki de dizi ile ilgili tüm dengeler değişebilir. Umarız ki bu denge değişikliği teşkilat izleyicilerini mutlu eder. Yeni karakterleri ve yeni oyuncuları ile birlikte teşkilat dizisi 4. sezonda da bomba gibi gelmeyi hedefliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.