1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Mustafa Mert Koç'un Sette Burnu Kırıldı
Mustafa Mert Koç'un Sette Burnu Kırıldı

Mustafa Mert Koç'un Sette Burnu Kırıldı

Mustafa Mert Koç inanılmaz bir kaza yaşadı. Oyuncunun burnu sette dört yerinden kırıldı…

A+A-

Bir Peri Masalı dişinin setinde talihsiz bir olay yaşandı. Bir kavga sahnesi çekilirken Mustafa Mert Koç’un burnu tam dört yerinden kırıldı. Taro Emir tarafından atılan yumruk yanlışlıkla talihsiz oyuncunun burnuna geldi.

Fox TV’nin sevilen dizisi Bir Peri Masalı setinde başrol oyuncuları rol gereği birbirleriyle kavga ederken olanlar oldu. Mustafa Mert Koç’un burnunun kırılma olayını ünlü oyuncu sosyal medya hesabından sevenlerine duyurdu. Daha öncesinden gündeme düşen olaya dair koç’un kendisinden herhangi bir açıklama gelmemişti. Fakat sosyal medya hesabından canlı yayın açarak konunun detaylarını paylaştı. Mustafa Mert Koç, iş kazasıdır, olabilir gibi ifadeler kullandı.

Tam 4 Kırık Oluştu

Sezonun en çok izlenen dizileri arasında yer alan Bir Peri Masalı’nın başrol oyuncuları arasında Alina Boz, Taro Emir Tekin, Hazal Filiz Küçükköse, Nazan Kesal ve Mustafa Mert Koç yer alıyor. İki başrol oyuncusunun canlandırdığı dövüş sahnesinde Taro Emir Tekin’in attığı yumruk Mustafa Mert Koç’un burnuna geldi ve sette herkes üzüntüye boğuldu. Olay bilinmesine rağmen kendisinin bir açıklama yapmaması şüphe uyandırdı ve Mustafa Mert Koç estetik yaptırdı mı yaptırmadı mı sorusunun da akıllara gelmesine neden oldu.

Oyuncu, Estetik Operasyon Yaptırmadığını Belirtti

Mustafa Mert Koç bu talihsiz olaya dair açıklamaları kendi sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla hem doğrulamış hem de sevenlerinin meraklarını gidermiş oldu. Koç, sette böyle kazaların olabileceğini belirterek şu an yoğun bir çalışma temposu içinde olduğunu, bu tempoda bir estetik operasyon yaptırmasının mümkün olamayacağını belirtti. Estetik operasyonun da bir iyileşme süreci gerektirdiğini, bu nedenle henüz böyle bir girişimde bulunmadığını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.