1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Merve Boluğur’un Yeni Projesine Çok Şaşıracaksınız...! İddialar Doğruysa...
Merve Boluğur’un Yeni Projesine Çok Şaşıracaksınız...! İddialar Doğruysa...

Merve Boluğur’un Yeni Projesine Çok Şaşıracaksınız...! İddialar Doğruysa...

Uzun süredir magazin gündeminde yer alan ve son olarak Mert Aydın’la boşanma haberi ile gündeme gelen ünlü oyuncu Merve Boluğur’un merakla beklenen yeni projesi nedir? Detaylar haberimizde:

A+A-

Özel yaşantısı ve paylaştığı fotoğraflar ile hem sosyal medyada hem de magazin dünyasında adından sıkça söz ettiren Merve Boluğur, uzun süredir ekranlarda yer almıyordu. Küçük Sırlar, Kuzey Güney ve Muhteşem Yüzyıl gibi reyting rekorları dizilerde yer alan oyuncunun sevenleri ekranlara ne zaman döneceğini merak ediyordu. Hayranlarını şaşırtan bir kararla bu sefer yarış konseptiyle hazırlanan bir programa dahil olacağı iddia ediliyor.

Açıklama Ünlü Bir İsimden Geldi

Merve Boluğur’un yer alacağı programı Acun Medya sahibi ve herkes tarafından sevilen programların yapımcısı ve sunucu olan Acun Ilıcalı’nın açıkladığı iddia edildi. Acun Ilıcalı Survivor 2023 kadrosuna katılacak kişilerden sadece Berdan Mardini’nin adını kesin olarak belirtti. Merve Boluğur ile ilgili iddialara net bir açıklama henüz yapılmış değil. Eğer yarışmaya katılırsa nasıl bir performans sergileyeceği şimdiden merak konusu olmuş durumda.

Survivor Yarışması Hakkında Bilgi

2005 yılından itibaren ülkemizde yayınlanmakta olan Survivor Türkiye yarışma programı, ıssız adalarda yer alan iki takımın kıyasıya rekabetini konu alıyor. Özel hazırlanmış parkurlarda belirlenen kurallar ile yarışmalar gerçekleşiyor. Yarışmacılar eğer kazanamazlarsa kendilerine verilen çok az bir besinle yaşamaya ve performans sergilemeye çalışıyorlar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.