1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Merve Boluğur’un Herkesi Şaşırtan Yeni Projesi
Merve Boluğur’un Herkesi Şaşırtan Yeni Projesi

Merve Boluğur’un Herkesi Şaşırtan Yeni Projesi

Uzun yıllardır ekranlardan uzak kalan Merve Boluğur’un yeni projesi hayranlarını hem çok şaşırttı hem de çok sevindirdi. Ünlü ismin yeni bir proje için ekranlara döneceği konuşulmuş fakat projenin ismi tam olarak netleşmemişti. Merve Boluğur’un yeni projesi Acun Ilıcalı’dan geldi. Peki bu proje ne? Merve Boluğur 2023 yılında Survivor’a mı gidiyor? Survivor 2023 yarışmasında Merve Boluğur da mı yarışacak? İşte haberin detayları...

A+A-

Muhteşem Yüzyıl, Kuzey Güney, İçimdeki Fırtına, Küçük Sırlar ve Acemi Cadı gibi ünlü dizilerde rol alan ve son olarak da Maybelline New York isimli makyaj ürünleri markasının reklam yüzü olan Merve Boluğur bir yarışma programı ile yeniden ekranlara dönmek için hazırlık yapıyor.

Merve Boluğur Survivor’a Gidiyor

Uzun zamandır ekranlarda olması merakla beklenen şarkıcı, manken ve oyuncu Merve Boluğur’un yeni adresi ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın sahip olduğu TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2023 yarışması oldu.

Acun Ilıcalı Survivor 2023 yarışmasında yer alacak olan ilk ismin Berdan Mardini olacağını açıklamıştı. Merve Boluğur’un Survivor 2023 yarışmasına katılıp katılmayacağı ise herkes tarafından çok merak ediliyor.

Survivor Hazırlıkları

İddialara göre Survivor 2023 yarışmasında yer alacak olan ünlü oyuncu Merve Boluğur’un tempolu bir şekilde hazırlık yapmaya başladığı öğrenildi. Dominik Cumhuriyeti’nde hayatta kalma mücadelesi verecek olan Merve Boluğur’un performansı şimdiden merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.