1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Kuruluş Osman Dizisinden Son Dakika! Yeni Sezonun İlk Krizi Çıktı...
Kuruluş Osman Dizisinden Son Dakika! Yeni Sezonun İlk Krizi Çıktı...

Kuruluş Osman Dizisinden Son Dakika! Yeni Sezonun İlk Krizi Çıktı...

Kuruluş Osman dizisinin büyük bir heyecanla beklenen 133. bölüm fragmanı bir mücadelenin habercisi olarak, Kuruluş Osman izleyicilerine heyecanlandırıyor.

A+A-

Osman Bey'in kararlı duruşu, Yakup Bey'in cesaret içeren sözleri yeni bölümde yaşanacakların habercisi oluyor.

Kuruluş Osman dizi haberleri her hafta çarşamba günleri izleyicilerini ekran başına kitliyor ve onlara heyecan dolu anlar yaşatıyor. 133. bölümün fragmanı da yaşanan bu heyecanın Doruk noktasını temsil etmekte. İşte fragmanda izleyicilerin dikkatini çeken bazı ayrıntılar:

Osman Bey'ın Kararlı Duruşu

Osman Bey fragmanda kendisine biat etmeleri için Yakup Bey'den istekte bulunuyor fakat Osman Bey bu isteğini net bir şekilde dile getiriyor ve eğer bir başkaldırı yaşanırsa Yakup Bey'in bu başkaldırının hesabını vereceği belirtiliyor. Osman Bey'in kararlı

duruşu dizinin ilerleyen bölümlerinde yaşanacak çatışmaların önemli bir göstergesi olarak karşımıza çıkıyor.

Yakup Bey'den Cesaret İçeren Sözler

Fragmanda Yakup Bey'in söylediği sözler büyük bir krizi yol açıyor. Yakup Bey fragmanda "Ferman da bizim hazinede bizim öyle bir hamle yapacağız ki dünyayı ona dar edeceğiz" diyerek büyük bir planın parçası olduğunu ve Osman Bey'e karşı büyük bir hamle yapacaklarını net bir şekilde ifade ediyor. Edilen bu söz ilerleyen bölümlerde Osman Bey ve Yakup Bey arasında bir çatışma yaşanacağını işaret ediyor.

Öte yandan Gonca'nın hazine haritası da fragmanda olay olan sahnelerden bir tanesi. Gonca Alaaddin'in elindeki hazine haritasını ele geçirmek için plan yapmaya başlar. Acaba Gonca'nın yaptığı planlar başarılı olacak mı? Yaşanan bu gelişme ilerleyen bölümlerde entrikaların bir parçası olarak izleyiciyi merakta bırakıyor.

Sancaksızlar yurdunda ise Orhan ve Mehmet arasında bir çatışma gerçekleşiyor. Orhan'ın Holofira'yı almak için net bir karara vardığı anlaşılıyor fakat Mehmet bu duruma nasıl bir tepki gösterecek? Orhan'ın Holofira'yı yurda götürme kararı büyük bir gerilime sebep olacak gibi görünüyor.

Osman Bey fragmanda cümle beyleri ve Yakup beyi sarayında misafir ediyor fakat bu buluşmanın asıl amacı ne? Osman Bey'in Yakup Bey'e biat etmesini istemesi ve aralarındaki soğuk savaş dizinin ilerleyen bölümlerinde nasıl bir sonuca varacak? İşte tüm bu soruların cevapları izleyicilerin merakla beklediği ayrıntılar arasında…

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.