1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Dev Fırsat! A101 Markette Çıldırtan İndirim! 5 L Ayçiçek Yağı 93 TL'ye Düştü...
Dev Fırsat! A101 Markette Çıldırtan İndirim! 5 L Ayçiçek Yağı 93 TL'ye Düştü...

Dev Fırsat! A101 Markette Çıldırtan İndirim! 5 L Ayçiçek Yağı 93 TL'ye Düştü...

Ayçiçek yağı fiyatları son zamanlarda en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Mutfağın temel ve vazgeçilmez ürünlerinden bir tanesi olan ayçiçek yağı fiyatlarına art arda gelen zamlar vatandaşın belini büktü.

A+A-

Kolay ulaşma imkanı sağlayan marketler ise önemli adımlar atıyor. İndirim kampanyaları devam ediyor. Bir market daha ayçiçek yağında stoklarla sınırlı indirim kampanyasını başlattı. 5 litre ayçiçek yağı fiyatında büyük kampanya başlatan market vatandaşların akın akın o markete koşmasını sağladı. Stoklarla sınırlı olan ürünleri satın almak için herkes elini çabuk tutuyor.

Ayçiçek yağı fiyatları pandemi sonrasında yaşanan Rusya Ukrayna savaşı nedeniyle art arda yükseldi. Stoklarda yağ bulunmaması fiyatların yükselmesine neden oldu. Şu anda bu kriz atlatılmış olmasına rağmen yine de artış devam ediyor. Enflasyon karşısında fiyat artışı yaşanan ürünlerden biri olan ayçiçek yağı markette ise indirimli fiyatlarla satışa çıktı.

A101'de 3 gün geçerli indirim başladı

A101 marketlerde ayçiçek yağı fiyatlarından müthiş bir indirim yapıldı. 5 litre ayçiçek yağı 93 TL'ye indi. Vera marka 5 litrelik ürün stoklarla sınırlı olarak satışa çıkarıldı.

Stoklarla sınırlı ürün için acele edin

Ayçiçek yağının 5 litresi zincir marketlerde 150 TL civarında satışa çıkarken Vera ayçiçek yağı 5 litresi 93 TL olarak 3 gün boyunca marketlerde satışa çıkacak. Dev indirim stoklarla sınırlı. Bu sebeple bu indirimi kaçırmamak için siz de en yakın a101 şubesine uğrayın.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.