1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Çukur İzleyicisine Güzel Haber! 5. Sezon İle Yeniden Ekranlara Gelecek! İşte Detaylar...
Çukur İzleyicisine Güzel Haber! 5. Sezon İle Yeniden Ekranlara Gelecek! İşte Detaylar...

Çukur İzleyicisine Güzel Haber! 5. Sezon İle Yeniden Ekranlara Gelecek! İşte Detaylar...

Çukur dizisi ile ilgili merak edilen bir açıklama geldi. Ekranların sevilen projelerinden biri olan Çukur 4. sezon 39. bölümü ile ekranlara veda etmişti. Dizinin yeniden yeni sezonu ile ekranlarda olacağı konuşuluyor. İşte detaylar…

A+A-

Tüm Türkiye’nin yakından takip ettiği, gençlerin merakla izlediği Çukur dizisi ilk kez 2017 yılında izleyici karşısına çıkmış ve kısa sürede güçlü bir izleyici kitlesine ulaşmıştı. 4 sezon boyunca nefes kesen sahnelerle takip edilen diziye pek çok isim de katıldı. Reytingleri her zaman yüksek seviyelerde olan Çukur dizisi 2021 yılında final yaptı ve ardından Üç Kuruş dizisi ekranlara geldi.

Üç kuruş dizisi Çukur’un yerini dolduramadı. Ay yapım bunun üzerine Çukur’u 5. sezonu ile ekranlara getirmek için harekete geçti. Çukur’un final sezonunda dizinin çok önemli isimleri ölmüştü. Ancak dizinin yeni kadrosunun da çok güçlü olacağı konuşuluyor. Aras Bulut İynemli’nin yanında Kenan İmirzalıoğlu’nun da diziye dahil olacağı konuşulan ihtimaller arasında. Öngörülen senaryoya göre 2024 yılının ilk çeyreğinde dizinin izleyici ile buluşması beklenirken henüz kadro ve ekranlara gelme tarihi ile ilgili net bir açıklama yapılmış değil.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.