1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Armağan Çağlayan’ın Ne Kanseri Olduğu Ortaya Çıktı!
Armağan Çağlayan’ın Ne Kanseri Olduğu Ortaya Çıktı!

Armağan Çağlayan’ın Ne Kanseri Olduğu Ortaya Çıktı!

Armağan Çağlayan ne kanserine yakalandı? Hangi hastanede tedavi görüyor? Armağan Çağlayan kimdir, akciğer kanserine mi yakalandı gibi sorularınızı yazımızda cevaplayacağız. Ünlü ismin hastalığını sosyal medyadan duyurması herkesi çok şaşırttı.

A+A-

Armağan Çağlayan’ın ne kanseri olduğu özellikle sevenleri tarafından oldukça merak ediliyor. Güncel gelişmeler ile beraber çeşitli ifadelere yer verildi. Öyle ki güncel ayrıntılar ile beraber merak edilenleri aktaracağız. Ünlü ismin kansere yakalandığı açıklanmıştı. Armağan Çağlayan’ın yakalandığı kanserin çeşidi nedir?

Armağan Çağlayan Hangi Kansere Yakalandı?

Armağan Çağlayan sosyal medya üzerinden yapmış olduğu açıklamada hangi kansere yakalandığını söyledi. Ünlü isim sevenlerine sosyal medya üzerinden hastalığı ile ilgili bilgi verdi. Ünlü isim yakın zamanda yaptırmış olduğu yıllık sağlık taraması sonucunda akciğerlerinde kitle tespit edildiğini ve yapılan tetkikler sonucunda bugün kitlenin büyük ihtimalle kanserli olduğunu belirtti. Ayrıca önümüzdeki hafta sonundan itibaren tedavi sürecine başlayacağını da sözlerine ekledi.

Armağan Çağlayan Kimdir?

1966 yılında İstanbul ilinde dünyaya gözlerini açan Armağan Çağlayan, lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinde tamamlamıştır. Daha sonra İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünde yüksek lisans eğitimini tamamladıktan sonra yine İstanbul Üniversitesi’nde İşletme Fakültesi Yönetim Organizasyon Ana Bilim Dalında doktora yapmaya başladı. Kocaeli Barosu’nda avukatlık stajını tamamladıktan sonra avukatlık mesleğini bırakmaya karar vererek hayatının büyük bir kısmını geçirmiş olduğu İstanbul iline geri döndü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.