1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Arka Sokaklar Dizisinde Son Dakika! 2 Veda Birden Yaşanacak...
Arka Sokaklar Dizisinde Son Dakika! 2 Veda Birden Yaşanacak...

Arka Sokaklar Dizisinde Son Dakika! 2 Veda Birden Yaşanacak...

Yeniden ekranlara gelmeye başlayan yapımlardan biri olan Arka Sokaklar heyecan dolu yeni sezonuyla yeniden izleyicinin karşısında. Rıza Baba'nın geri dönüşü izleyiciyi adeta büyüleyecek. Peki dizi hangi yöne doğru akıyor. Yeni bölümlerde neler yaşanacak?

A+A-

Arka Sokaklar dizisinin yeni sezonunda Rıza Baba'nın geri geleceği haberi herkesi heyecanlandırdı. Yeni bir karakterle ve sürprizlerle dolan dizi izleyiciyi meraklandırıyor. Mustafa Üstündağ ve Cansu Fırıncı'nın diziden ayrılışı ile duygusal anlar yaşanacak. Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünü soluksuz izleyeceksiniz.

Arka Sokaklar dizisi cuma akşamlarının adeta vazgeçilmez yapımlarından biri olmuştu. Uzun bir aranın ardından seyirci ile yeniden buluşan dizi yeni bölümleri ile deprem etkisi yarattı. 641. bölümü ile geceye damga vuran dizi Rıza Baba'nın geri dönüşü ile büyük bir heyecan yaşattı. Arka sokaklar uzun zamandır ekranlardaydı.

İki Ayrılık Birden Yaşanacak

Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Zafer Ergin, Ozan Çobanoğlu, Özlem Çınar gibi başarılı oyuncuların bulunduğu diziye yeni sezonda Mustafa Üstündağ, Sinem Reyhan Kıroğlu, Perihan Ünlücan, Oğuz Peçe, Cansu Fırıncı, Hasan Denizyaran gibi isimler dahil olmuştu. Son günlerde dizide sürpriz gelişmelerin yaşanacağı konuşuluyordu. Bu iddialar sonrasında Mustafa Üstündağ ve Cansu Fırıncı gibi önemli oyuncuların diziden kısa bir süre sonra ayrılacağı açıklandı.

Kısa bir süre yapımda ekranlarda olacak olan Mustafa Üstündağ ve Cansu Fırıncı gibi yetenekli oyuncuların kadrodan ayrılacak olması herkesi üzdü. Peki bu isim ne zaman diziye veda edecek? Ayrılığın hikayesi nasıl olacak? İşte yeni bölümlere ilişkin tüm merak edilenler…

Kimler Diziye Veda Edecek?

Arka Sokaklar dizisinin yeni sezonunda dizi kadrosuna dahil olan Mustafa Üstündağ ve Cansu Fırıncı'nın diziden ayrılacağı konuşuluyor. Kısa bir süreliğine diziye renk katan oyuncular yeni karakterlerin ve hikayelerine nasıl gelişeceğini merak ediyorlar. Dizinin ilerleyen bölümlerinde eski oyunculardan dönüş olacağı düşünülüyor. Şaşırtıcı sürprizlerle yeni sezonda ekranlarda olacak olan dizinin tek gelişmesi oyuncu değişikliği olmayabilir. İlerleyen bölümlerde hikayede büyük sürprizler bekleniyor. Karakterlerin yaşamlarında ne gibi dönüm noktaları olacağı merak ediliyor. Dizinin yeni sezonda yayınlanacak olan bölümleriyle izleyicinin merakı gidecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.