1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Aile Dizisi Yeni Sezonda Hüsrana Uğrattı! Final Kararı Verildi...
Aile Dizisi Yeni Sezonda Hüsrana Uğrattı! Final Kararı Verildi...

Aile Dizisi Yeni Sezonda Hüsrana Uğrattı! Final Kararı Verildi...

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın oynadığı Aile dizisinin yeni sezon reytingleri tutmadı. Aile dizisinin finali eli kulağında. İşte detaylar…

A+A-

Show TV ekranlarında oynayan ve geçtiğimiz sezonunun en iddialı dizilerinden biri olan Aile, bu hafta yeni sezona başladı. Salı akşamları oynayan Aile dizisi hem yabani dizisiyle hem de Galatasaray-Manchester United maçı ile reyting konusunda yarıştı. Aile dizisinin yeni sezona başlangıcı pek de iyi olmadı. Reytingler beklenenin çok daha altındaydı. Reytingleri düşen Aile dizisinin final iddiaları konuşulmaya başlandı. Show TV ekranlarında her salı akşamı ekranlara gelen Aile dizisinin başrollerini Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ paylaşıyor. Farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile geçtiğimiz sezonda adından oldukça söz ettiren Aile dizisi, bu hafta itibariyle yeni sezona başladı. Ancak aile dizisinin yeni sezon reytingleri beklentinin çok daha altındaydı. Reyting sonuçları kötü geldiği için de final iddiaları öne sürülmeye başlandı.

Aile Dizisi Final Olacak mı?

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ gibi ünlü oyuncuların başrollerinde yer aldığı Aile dizisi, geçen sezon çok konuşulmuştu. Farklı hikayesi ile dikkatleri üzerine çeken aile dizisinde Serenay ve Kıvanç uyumu da çok beğenildi. Geçen sezon 13 bölüm yayınlayarak sezon finali yapan dizi bu salı tekrardan ekran macerasına başladı. Ancak ailesinin yeni sezonu reytinglerde bekleneni vermedi.

Aile dizisinin yeni sezonunun ilk bölümü totalde 16. sıraya kadar gelirken AB ve ABC1 kategorilerinde ise 5. oldu. Dizinin hayranları ise bunun geçici bir düşüş olduğunu düşünmekte çünkü Aile dizisinin yayınlandığı Salı akşamı, tv8,5 ekranlarında Galatasaray ve Manchester United maçı izleyiciyle buluşmuştu.

16 Bölüm Sonra Final!

Öte yandan Aile dizisi ile ilgili yeni bir gelişme daha var. Ay yapım tarafından dizinin 30 bölümü olarak planlandığı öğrenildi. Geçtiğimiz sezon 13 bölüm ile ekrana gelen Aile dizisi, bu sezon 17 bölüm olarak yayınlanacak. İlk bölümü bu hafta ekrana gelen Aile dizisinin finaline 16 bölüm kaldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.