1. HABERLER

  2. BURÇLAR

  3. Ünlü Astrolog Uyardı; 04 Mayıs 2022 Çarşamba Günü Koç, Aslanlar, Akrep, Kova Dikkat! Başınıza Neler Gelecek Neler...
Ünlü Astrolog Uyardı; 04 Mayıs 2022 Çarşamba Günü Koç, Aslanlar, Akrep, Kova Dikkat! Başınıza Neler Gelecek Neler...

Ünlü Astrolog Uyardı; 04 Mayıs 2022 Çarşamba Günü Koç, Aslanlar, Akrep, Kova Dikkat! Başınıza Neler Gelecek Neler...

04 Mayıs 2022 Çarşamba kimler yeni haftaya nasıl başlayacak merak ediliyor. İşte astrolojik yorumlar ve burçlara yansımasına dair her şey...

A+A-

Koç Burcu Günlük Yorum

Bugün Koç burcunda olanlar kendilerini ifade etmekte zorluk çekebilir. Omzundaki yüklerin ağırlığından yorulan Koç burçlarının biraz rahatlaması ve yüklerini azaltması gerekiyor. Öfkelenmeden kendilerini anlatmaları ve sakinleşmeleri için kendilerine vakit ayırıp rahatlatacak bir etkinlik yapabilirler. Zira öfkeli olabilecekleri bir haftaya giriyorlar.

Boğa Burcu Günlük Yorum

Bugün Boğa burcunda olanlar geçmişte yaşadıkları ama henüz hesabını kapatamadıkları bir olayı çözmeye çalışacak. Ancak doğru hamleyi bulup iyi bir karar vermeleri gerekiyor. Çünkü geçmişteki yüklerin kapatılması kolay bir konu değildir. 

İkizler Burcu Günlük Yorum

Bugün İkizler burcunu önemli bir gelişme bekliyor. Cesaretlerini toplayıp toplumdan dışlanan birisine sahip çıkmaları ve herkesten farklı davranmaları gereken bir hafta olacak.

Yengeç Burcu Günlük Yorum

Yengeç burcu bugün hem evede hem de iş yerinde zorlanacak. Bu yüzden öfkesine hakim olması ve yanlış bir hamle yapmaması gerekiyor. Eğer sakin kalmayı başarabilirse günü zararsız kapatabilir. Ayrıca dikkatli olması durumunda günü çok daha iyi geçer.  

Aslan Burcu Günlük Yorum

Bugün zor bir gün geçirebilecek olan bir diğer burç da Aslan. Düşüncesizce bir hareket yapmaması ve çok dikkatli olmaları gerekiyor. Çünkü istemeden birisi kırabilir. Sonradan özür dilemek de yeterli olmayacağı için bugün Aslan burcu kendisini sakinleştirmeli ve düşünerek hareket etmelidir.

Başak Burcu Günlük Yorum

Retro'nun etkisiyle endişeli bir gün geçirecek olan bir diğer burç da Başak.  Başak burcu psikolojik destek arayışında olabilir. Zaten kendi başına kalmasa iyi olur, çünkü bu durumda olayları kafasında daha da büyütebilir. Öte yandan birisine istemeden kırıcı davranması da söz konusu olabilir. 

Terazi Burcu Günlük Yorum

Terazi burcunda olanlar bugün aşk hayatından çok şikayetçi olabilir. Kendilerini çok yaralı hissettikleri için önce eski yaralarını kapatmaları gerekir. Onları kapatmadan yeni bir hamlede bulunmak kendilerine zarar verecektir. Yalnız kalmamaları, hem kendilerine hem de ilişkilerine güvenmeleri gereken bir gün. 

Akrep Burcu Günlük Yorum

Akrep burcunda olanlar iş yerinde arkadaşları ile sorun yaşayabilecekleri için önceden bazı önlemler almak isteyebilir. Sezgileri oldukça güçlü olduğu için Akrep burcundakilerin bu tarz sorunları çözme potansiyeli yüksek. Önemli olan kendilerine güvenip gereken hamleleri yapmaları.

Yay Burcu Günlük Yorum

Yay burcunda olanlar bugün başka bir kişinin kendilerini toplum içinde küçük gösterme ihtimaline karşı dikkatli olmalıdır. Ayrıca kendilerini yönlendirme çabalarının da yoğun olduğu bir gün olduğu için harekete geçmeleri gerekiyor. Zor durumda kalsalar da üstesinden gelerek kendi güçlerinin farkında olmaları ihtimali çok yüksek.

Oğlak Burcu Günlük Yorum

Oğlak burcunun dikkatli olması gereken bir gün, çünkü ailevi sorunlar yaşayabilirler. Sile üyelerine karşı dikkatli davranmaları gerekiyor. haklı çıkmaya çalışmak onları kırıcı hale getirebilir. Bu yüzden bütün sorunların kökenini ailede aramamaları ve sürekli haklı çıkmaya çalışmamaları gerekiyor. Oğlak burcu için evdeki sorunları ve ailedeki kişileri biraz kendi haline bırakma zamanı.  

Kova Burcu Günlük Yorum

Kova burcu ise diğerlerinin aksine bugün kendi başına kalasa iyi olur. Çünkü yakın çevresinden büyük zararlar gördü ve halen görmeye devam edebilir. O yüzden insanlara güvenme konusunda dikkatli olmaları gerekiyor. Kova burcunu bugün de kurtaracak olan yalnızlık ve kendine çekilmedir. Özgürlük ve cesaret duygusu onları kurtacak olan asıl şeydir. 

Balık Burcu Günlük Yorum

Balık burcu bugün maddi sorunlarla boğuşacak. Yardım istemek için geçmişte kalan kişilere başvurabilir. Stresli bir durum olduğu için hassas olan Balık burçları bugün kendilerine iyi bakmalı ve sakin kalmaya çalışmalıdır. Gereksiz alınganlıklardan da kaçınmalıdır.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.