1. HABERLER

  2. BURÇLAR

  3. 25 Kasım’da Burçları Neler Bekliyor? İşte 25 Kasım 2021 Günlük Burç Yorumları
25 Kasım’da Burçları Neler Bekliyor? İşte 25 Kasım 2021 Günlük Burç Yorumları

25 Kasım’da Burçları Neler Bekliyor? İşte 25 Kasım 2021 Günlük Burç Yorumları

25 Kasım 2021 günlük burç yorumları ile güne hazırlıklı başlayabilirsiniz. İşte sizler için hazırladığımız günlük burçlar ve yükselen burçlar...

A+A-

Ateş grubu burçları

Koç ve yükselen koçlar; ay koç burcuda ilerliyor yeni başlangıçlar için güzel bir gün ilk adımı atmaya ne dersiniz. Çevrenizde ailenizle, arkadaşlarınızla ya da özel ilişkilerinizde bazı yanlış anlaşılmalar, ufak tartışmalar ve bunların sebep olduğu bazı kırgınlıklar meydana gelebilir bunların önüne geçmek adına bu günlerde biraz daha kendi kabuğunuza çekilip günü olabildiğince yalnız tamamlamaya çalışırsanız sizin için çok daha olumlu olacaktır. Tartışmalardan ve karmaşık diyaloglardan olabildiğince uzak durmanız sizin yararınıza olacaktır.

Aslan ve yükselen aslanlar; yeni işler yapmak hayatınızda yenilikler yapmak istiyorsunuz fakat şuan ki hayat şartları buna pek izin vermiyor olabilir. Sizler her zaman yaptığınız işin en iyisini yapanlarsınız bu süreçte biraz daha sakin ve dingin hareket ederseniz istediğiniz değişiklikleri yapmak çok daha kolay olacaktır unutmayın siz her zaman en iyisini yaparsınız.

Yay ve yükselen yaylar; şu sıralar sağlığınızla ilgili ufak problemler yaşayabilirsiniz bu sebeple ne kadar az temasta bulunursanız o kadar yararınıza olacaktır. Kendinize eğlenebileceğiniz farklı alanlar oluşturabilirsiniz. Bugün kendinize vakit ayırarak eğlenebildiğiniz ve yapmak istediğiniz şeylerle meşgul olmanız size iyi gelecektir.

Toprak grubu burçları

Boğa ve yükselen boğalar; bugün çevreniz ve yakın ilişkilerinizle bazı tartışmalar ve ters düştüğünüz durumlar yaşayabilirsiniz. Sanki kendi hatalarınızı pek görmek istemiyor ve ben buyum diye diretebiliyor olabilirsiniz fakat bu tutum işleri daha zor hale getirebilir. Kendinizi gözlemleyerek nerede hata yaptığınızı düşünür ve inatlaşmak yerine hatalarınızı kabul ederseniz her şey sizin adınıza çok daha yolunda ilerleyecektir.

Başak ve yükselen başaklar; bugünlerde sosyal çevrenizde değişiklikler olmuş olabilir ve bu durum sizi zorluyor olabilir. Bu değişikliği olumlu yönde değerlendirmek ve hayatınızda yeni alanlar yaratmak sizin elinizde dikkati elden bırakmadan doğru gözlemler yaparak bu durumu lehinize çevirmeniz mümkün. 25 Kasım ‘da güzel kararlar sizi bekliyor olabilir sevgili başak ve yükselen başaklar.

Oğlak ve yükselen oğlaklar; 25 Kasım’da çok büyük beklentiler içine girmeden hareket etmeli ve finansal konularda dikkatli olmalı ve büyük harcamalardan kaçınmalısınız. Unutmayalım ki her daim kazanan taraf olamayız her ne kadar bazı şeylerin lehinize sonuçlanmasını bekliyor olsanız da şartlar buna izin vermiyor olabilir. Bugün dikkati elden bırakmıyoruz sevgili oğlak ve yükselen oğlaklar.

Hava grubu burçları

İkizler ve yükselen ikizler; bazen insanları olduğu gibi kabul etmekte zorlanıyor olabilirsiniz. Bugün özellikle ağırkanlı insanlara karşı tahammülsüz olabilirsiniz. Bu gibi durumlara çok fazla takılmamalı ve insanlara karşı daha sakin olmalısınız bu davranış bugün işlerinizi çok daha kolay hale getirecektir. Unutmayın insanları olduğu gibi kabul etmek sizin yararınıza olacaktır.

Terazi ve yükselen teraziler; bugünlerde biraz öfkelisiniz ve bu durum ilişkilerinizi zorlaştırmakta. Öfke her zaman size zarar verecektir. Özellikle bugün öfkenizi kontrol etmeli ve fevri davranışlardan uzak durmalısınız. Bu hem sizin için hem de çevreniz adına en doğru olandır. Öfkeyle kalkıp zararla oturmak istemiyorsak sakinliğimizi koruyoruz sevgili terazi ve yükselen teraziler.

Kova ve yükselen kovalar; Bugün kendinizi oldukça enerjik hissediyor ve daha aktif olmak istiyor olabilirsiniz. Bulundunuz ortamlarda veya çalıştığınız yerlerde ufak kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Bugün sizin için bazı insanlarla ters düştüğünüz ve onlara tahammül etmek zorunda kaldığınız bir gün olabilir.

Su Grubu Burçları

Yengeç ve yükselen yengeçler; bugünlerde daha çok duygularınızla hareket ediyor olabilirsiniz ve bu durum insanlarla olan ikili ilişkilerinizde kullanılmanıza yol açabilir. Bugün duygularınızı bir kenara bırakmalı ve daha mantık çerçevesinde kararlar almalısınız. Sevgili yengeç ve yükselen yengeçler hayır demeyi öğrenmeniz gereken bir gün.

Akrep ve yükselen akrepler; bugün bazı aksiliklerle karşılaşmanız mümkün ve bu durum sizi biraz öfkelendirebilir. Öfkenizi kontrol edip bu enerjinizi işlerinize yoğunlaştırabilirsiniz. Bunu yapmanız günü sakin tamamlamanıza da sebep olacaktır. Aksilikleri kafanıza takmadan günü sakin geçirmelisiniz.

Balık ve yükselen balıklar; yeniliklerden kaçıyor gibi duruyorsunuz inadı bırakmalı ve yeniliklere ayak uydurmalısınız. Belki de şuanda sahip olduklarınız ve bulunduğunuz şartlardan çok daha iyilerine sahip olabilirsiniz. Unutmayın önemli olan sizin bu durumu nasıl değerlendirdiğinizdir. Yenilenmek ve tazelenmekten korkmayın sevgili balık ve yükselen balıklar.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.