1. HABERLER

  2. Akşam üstü son dakika kampanyasıyla emeklilere 1.100 TL ödeyeceğini duyurdu! Hemen başvurun anında ödeme alın...
Akşam üstü son dakika kampanyasıyla emeklilere 1.100 TL ödeyeceğini duyurdu! Hemen başvurun anında ödeme alın...

Akşam üstü son dakika kampanyasıyla emeklilere 1.100 TL ödeyeceğini duyurdu! Hemen başvurun anında ödeme alın...

Ay sonuna kadar emekli olan herkese geri ödeme şartı olmadan 1100 TL ödeme! Akbank, son dakika kampanyasıyla emeklilere bin 100 TL ödeyeceğini duyurdu. İşte ayrıntılar...

A+A-

Akbank emekli müşterileri için yeni bir kampanya başlattı. Banka tarafından anında 1100 TL ödeme teklif edilecektir. Emeklilik hesabınızda 1100 TL’ye kadar işlem yapacaksanız 1100 TL emeklilik promosyonu alabilirsiniz.

Bankalar yeni emekli olan müşterileri ve kendi bankalarına emekli aylığı taşımak isteyenler için sürekli güncel kampanyalar yapıyor. Emekli vatandaşlar bu kampanyaları inceleyebilir ve 1100 TL’ye kadar destek ödemesi alabilir. Akbank üzerinden yapılan bu ödemeler yıl sonuna kadar koşulsuz olarak emeklilik promosyonu olarak verilecek. 

AKBANK’TAN EMEKLİ KAMPANYASI

Akbank’tan emekli maaşı alıyorsanız bu bankanın kampanyalarına başvurabilirsiniz. Akbank ihtiyaç kredisi alacak kişiler, Akbank’tan emeklilik kampanyasına katılmak isterlerse emeklilik promosyonu alabilecekler. 1100 TL’ye kadar emekli aylığı promosyonu alabilmek için 2500 TL ve üzeri emekli aylığınızın olması gerekmektedir. Aldığınız emekli maaşını 3 yıl boyunca taşımayacağınızı taahhüt ederseniz, Akbank bu tutarı size geri ödemesiz olarak ödeyecek. Emekliler 31 Aralık'a kadar başvurabilir. 

AKBANK EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR?

Emeklilik promosyonu Akbank üzerinden SGK desteği ile ödenmektedir. Her bankanın kendine özel kampanyaları vardır. Bankadan emekli maaşı alan kişiler maaşlarına göre promosyon ödemesi alırlar. 1500 TL’ye kadar emekli maaşı alıyorsanız 700 TL, 1500 TL ile 2500 TL arası 900 TL, 2500 TL ve üzeri emekli maaşı alıyorsanız 1100 TL bu bankadan emekli olabilirsiniz. 

Emekli maaşınızı Akbank üzerinden taşıyorsanız, bankanın diğer kampanyalarından da 1100 TL’ye varan promosyonla yararlanacaksınız. Akbank, 1100 TL’ye kadar alacağınız emeklilik promosyonunun yanı sıra, emekli maaşı olanlara gelir belgesiz 100.000 TL kredi sunuyor. Ayrıca banka size kredi kartı, nakit avans ve borç kapatma kredisi için kampanya sunmaktadır. Akbank şubelerine giderek başvuru yapabilirsiniz.

AKBANK MOBİL UYGULAMA

Akbank emeklileri, internet bankacılığı şifresi alarak Akbank’ın mobil uygulaması üzerinden diledikleri zaman kredi başvurusunda bulunabilirler. Akbank mobil uygulaması üzerinden kredi alacak kişiler, 36 ay vade ve 3 ay gecikme ile işlem yapabilecekler. 36 ay vadeli işlem yapacak kişilerin Akbank mobil uygulaması üzerinden kredi alabilmesi için kredi notunun 1200 ve üzeri olması gerekmektedir. Akbank ayrıca emeklilere mobil uygulama üzerinden emeklilik promosyonu başvurusu yapma imkanı da sunmaktadır. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.