1. HABERLER

  2. TRT1'den müjdeli haber geldi! Barbaroslar dizisinin yeni bölüm yayın tarihi netleşti!
TRT1'den müjdeli haber geldi! Barbaroslar dizisinin yeni bölüm yayın tarihi netleşti!

TRT1'den müjdeli haber geldi! Barbaroslar dizisinin yeni bölüm yayın tarihi netleşti!

TRT1 ekranlarının sevilen dönem dizisi Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinde şanssızlıklar üst üste geldi. Perşembe akşamları ekrana gelen iddialı yapım, son dönemde pek çok dizi setinde yaşandığı gibi koronavirüs arası vermek durumunda kaldı!

A+A-

Dizinin başrollerinde yer alan isimlerden Engin Altan Düzyatan, ilk olarak koronavirüse yakalanan isim olmuştu. Oyuncunun karantina süreci bitti ancak bu kez iki oyuncunun daha virüse yakalanması nedeniyle çekimlere tekrar ara verildi.

Zaten pek çok dizi, Ocak ayında reklam bütçelerinin yeniden belirlenmesi nedeniyle 2-3 haftalık aralar vermekte. Barbaroslar dizisi de bu etapta ara verecekti. Tam da bu dönemde dizinin iki oyuncusundan gelen koronavirüs haberi dikkatleri çekti.

Bir önceki hafta 15. bölümü yayınlanan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin yeni bölüm tarihi ise bu gelişmelerin ardından büyük merak konusu oldu!

Diziye iki hafta ara veren Engin Altan Düzyatan’ın son durumu hakkında Gazeteci Birsen Altuntaş, testlerinin negatif çıktığı bilgisini paylaştı. Özel bir beslenme programı uygulayan ve ilaçlarını da kullanan Düzyatan, şu anda iyi.

Fakat Cemre Gümeli ve Ulaş Tuna Astepe’nin çekimlere katılamıyor. Dizinin yeni bölüm tarihi ise 13 Ocak Perşembe olarak aktarılıyor.

İşte Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin 15. bölüm fragmanı:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.