1. HABERLER

  2. Son dakika EDHO seyircilerini sevindiren gelişme! Başlama tarihi netleşti! Yeni sezonda nefesler tutuldu...
Son dakika EDHO seyircilerini sevindiren gelişme! Başlama tarihi netleşti! Yeni sezonda nefesler tutuldu...

Son dakika EDHO seyircilerini sevindiren gelişme! Başlama tarihi netleşti! Yeni sezonda nefesler tutuldu...

Yedinci sezonu merakla beklenen ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile ilgili bomba bir gelişme yaşandı. Sevilen dizinin çekimlerinin gelecek hafta başlayacağı öğrenildi.

A+A-

Dizi sezonunun açılmasına rağmen altı sezon boyunca ekran macerasını sürdüren ATV'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, ekranlardaki yerini almadı.

Hal böyle olunca yönetmen koltuğunda Onur Tan'ın oturduğu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yedinci sezonu ile ilgili yaşanan gelişmeler, dizinin sıkı takipçileri tarafından dört gözle takip edilir oldu.

Başrollerinde Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer, Yalçın Hafızoğlu gibi başarılı isimlerin yer aldığı dizinin ne zaman yayınlanacağı merak konusu olurken bomba bir gelişme yaşandı.

EDHO GELECEK HAFTA SETE ÇIKIYOR

Yeni sezon için sıkı bir hazırlık yapan ve iki usta oyuncu Uğur Yücel ve Levent Ülgen'i kadrosuna dahil eden dizinin çekim takvimi belli oldu.

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre, yedinci sezonuyla da fırtınalar estirecek olan ATV'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, gelecek hafta sete çıkıyor.

26 EKİM'DE EKRANLARDA OLMASI BEKLENİYOR

7. sezonunda unutulmaz bölümlerin ekrana geleceği öğrenilen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 200. bölümünün 26 Ekim'de ekranda olması planlanıyor.

Yeni sezonda kadrosuna Üğur Yücel, Levent Ülgen, Ragıp Savaş, Osman Soykut, Nurseli İdiz, Servet Pandur, Yosi Mizrahi, Serdar Deniz, Tardu Flordun, Eren Vurdem, Burcu Binici ve Hazım Körmükçü'yü katan diziye Cemal Hünal da konuk oluyor.

eskiya-dunyaya-hukumdar-olmaz.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.