1. HABERLER

  2. Sen Çal Kapımı sevenlerine kötü haber! Dizi Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in diziye vedası gündeme bomba gibi düştü...
Sen Çal Kapımı sevenlerine kötü haber! Dizi Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in diziye vedası gündeme bomba gibi düştü...

Sen Çal Kapımı sevenlerine kötü haber! Dizi Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in diziye vedası gündeme bomba gibi düştü...

Hande Erçel, Kerem Bürsin, Neslihan Yeldan, Evrim Doğan, Anıl İlter ve Elçin Afacan'ın oyuncu kadrosunda yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisinden hayranlarına kötü haber geldi.

A+A-

Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in başrollerini paylaştığı Sen Çal Kapımı final yapacak. Sevilen dizinin son set gününde duygusal anlar yaşanırken güzel oyuncu Erçel, "Çığlık çığlığa bir veda yapıyoruz. Benim için o kadar güzel bir deneyim oldu ki. Bu kadar güzel insanlarla tanıştım. Ben kendi adıma çok mutluyum" dedi.

Hande Erçel, Kerem Bürsin, Neslihan Yeldan, Evrim Doğan, Anıl İlter ve Elçin Afacan'ın oyuncu kadrosunda yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisinden hayranlarına kötü haber geldi. Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Altan Dönmez'in oturduğu dizi 52. bölümüyle final yapacak.

"ÇIĞLIK ÇIĞLIĞA VEDA YAŞIYORUZ"

Çekimleri tamamlanan dizinin oyuncuları ise son set gününde duygusal anlar yaşadı. Dizinin başrol oyuncusu Hande Erçel, son set gününe gelen basın mensuplarına yaptığı açıklamada "Çığlık çığlığa bir veda yapıyoruz. Benim için o kadar güzel bir deneyim oldu ki. Bu kadar güzel insanlarla tanıştım. Ben kendi adıma çok mutluyum" dedi.

sen-cal-kapimi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.