1. HABERLER

  2. Sadakatsiz dizisinde Asya ve Derin savaşının galibi belli oldu! Volkan'ı Asya'nın yeni aşkı isyan ettirecek!
Sadakatsiz dizisinde Asya ve Derin savaşının galibi belli oldu! Volkan'ı Asya'nın yeni aşkı isyan ettirecek!

Sadakatsiz dizisinde Asya ve Derin savaşının galibi belli oldu! Volkan'ı Asya'nın yeni aşkı isyan ettirecek!

Kanal D ekranlarında yayınlanmakta olan Sadakatsiz dizisi yeni sezon için nefesler tutuldu.

A+A-

Sezona Haziran ayında ara veren yapımlar son dönemde yayımladıkları tanıtım fragmanlarıyla ekranlara geri dönmeye hazırlanırken bu noktada diziseverler “Sadakatsiz dizisi ne zaman başlıyor, yeni sezon tarihi belli oldu mu?” sorularına yanıt aramaya başladı. Yapım henüz merakla beklenen o fragmanını yayınlamadı. Peki, Sadakatsiz yeni sezon ne zaman başlıyor? İşte tüm detaylar...

VOLKAN'IN YENİ RAKİBİ BELLİ OLDU!

Sadakatsiz'in yeni sezonunun Eylül ayı içerisinde başlaması beklenirken dizinin kemik kadrosu yerini korudu. Cansu Dere, Melis Sezen, Caner Cindoruk gibi yıldız oyuncuların rol aldığı dizi gelecek sezonun da en çok izlenen diziler arasında gösteriliyor.

Sadakatsiz yeni sezonda Berkay Ateş Aras karakterini oynayacak. Yeni bölümlerle birlikte Aras İstanbul'a taşınarak hastanenin acil servisinde görev yapacak. Asya ile de yolları burada kesişecek. Aras bir trafik kazası geçirecek ve Asya'nın çalıştığı hastaneye getirilecek. İkilinin yolları bu kazadan sonra kesişecek ve yeni sezonda Volkan'ı çileden çıkartacak bir karakter doğmuş olacak.

BERKAY ATEŞ KİMDİR?

Berkay Ateş, 19 Şubat 1987 İstanbul doğumludur. Abluka filminde Ahmet karakteriyle 22. Altın Koza Film Festivalinde Umut Veren Genç Erkek Oyuncu ödülünü kazanmıştır.[2] Çeşitli tiyatro oyunlarında boy gösterdikten sonra sinemaya yönelmiş Yarım Kalan Mucize filminde İsyancı, Abluka filminde Ahmet, televizyonda ise Anne dizisinde Cengiz'i, İstanbul Sokakları dizisinde Saltuk karakterine can vermiştir. Berkay Ateş, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümü mezunudur. Son olarak Alev Alev adlı sevilen dizide rol almıştır.

Sadakatsiz dizisi yeni sezon bölümleri için geri sayım başladı. İlk sezonunda izleyenleri ekran başına kilitleyen yapımın final bölümünde Asya ve Derin ölümün kıyısında bir yerde kalmıştı. Heyecanla beklenen yeni bölümlerde neler yaşanacağı merakla beklenirken öte yandan "Sadakatsiz dizisi ne zaman başlıyor, yeni sezon tarihi belli oldu mu?" soruları şimdiden gündemdeki yerini aldı. İşte Sadakatsiz yeni sezon tarihi ve tüm detaylar...

Sadakatsiz dizisinin yeni sezon çekimleri başladı. Dizinin 2. sezonuyla Eylül ayında ekranlara geri dönmesi bekleniyor. Tarih netleştiğinde detayları haberimizin içerisinde bulabilirsiniz.

SADAKATSİZ SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Asya'nın Derin'in hamilelik yalanının ortaya çıkarması, iki kadın için yeni bir yüzleşmenin habercisidir. Asya ve Derin'in birbirine kanıtlamak istediği gerçekler geçmiş ve geleceğin çetin bir hesaplaşmasına dönüşür. Volkan, tüm sır perdelerini bir bir aralayan bu yoldan Asya ve Derin'i döndürmeyi başaracak mıdır? Gerçek ile yalanın, ihanet ile sadakatin son savaşından kim galip çıkacaktır?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.