1. HABERLER

  2. Sadakatsiz dizisi 2. sezonu ifşa oldu! Asya'nın gönlünü kaptıracağı kişi belli oldu! Volkan çıldıracak...
Sadakatsiz dizisi 2. sezonu ifşa oldu! Asya'nın gönlünü kaptıracağı kişi belli oldu! Volkan çıldıracak...

Sadakatsiz dizisi 2. sezonu ifşa oldu! Asya'nın gönlünü kaptıracağı kişi belli oldu! Volkan çıldıracak...

Sadakatsiz dizisi yeni sezonu kısa bir süre sonra başlayacak. Kanal D'nin geçtiğimiz sezona damga vuran dizisinde flaş bir transfer gerçekleşti.

A+A-

Yeni sezona bomba gibi bir giriş yapmayı hedefleyen Kanal D dizisi Sadakatsiz, muhteşem bir sezon finali ile araya girmişti. Ancak izleyenler yeni sezon için artık sabırsızlanmaya başladı. Volkan'ın yeni rakibi olarak diziye transferi gerçekleşen son isim Berkay Ateş oldu.

Berkay Ateş son dönemi en çok konuşulan oyuncuların başında geliyor. Sadakatsiz'de nasıl bir karaktere hayat vereceği merak konusu olan oyuncunun hayatı ve kariyeri şimdiden izleyenler tarafından araştırılmaya başlandı. Asya'nın sevgilisi Volkan'ı çileden çıkaracak bir rolde oynaması beklenen Berkay Ateş kimdir?

VOLKAN'IN YENİ RAKİBİ BELLİ OLDU!

Sadakatsiz'in yeni sezonunun Eylül ayı içerisinde başlaması beklenirken dizinin kemik kadrosu yerini korudu. Cansu Dere, Melis Sezen, Caner Cindoruk gibi yıldız oyuncuların rol aldığı dizi gelecek sezonun da en çok izlenen diziler arasında gösteriliyor.

Sadakatsiz yeni sezonda Berkay Ateş Aras karakterini oynayacak. Yeni bölümlerle birlikte Aras İstanbul'a taşınarak hastanenin acil servisinde görev yapacak. Asya ile de yollarıu burada kesişecek. Aras bir trafik kazası geçirecek ve Asya'nın çalıştığı hastaneye getirilecek. İkilinin yolları bu kazadan sonra kesişecek ve yeni sezonda Volkan'ı çileden çıkartacak bir karakter doğmuş olacak.

BERKAY ATEŞ KİMDİR?

Berkay Ateş, 19 Şubat 1987 İstanbul doğumludur. Abluka filminde Ahmet karakteriyle 22. Altın Koza Film Festivalinde Umut Veren Genç Erkek Oyuncu ödülünü kazanmıştır.[2] Çeşitli tiyatro oyunlarında boy gösterdikten sonra sinemaya yönelmiş Yarım Kalan Mucize filminde İsyancı, Abluka filminde Ahmet, televizyonda ise Anne dizisinde Cengiz'i, İstanbul Sokakları dizisinde Saltuk karakterine can vermiştir. Berkay Ateş, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümü mezunudur. Son olarak Alev Alev adlı sevilen dizide rol almıştır.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.