1. HABERLER

  2. Masterchef 2021'de Büyük Skandal! İşkence yapıp öldürmüştü! Acun'u zora sokacak Skandal video ifşa oldu.
Masterchef 2021'de Büyük Skandal! İşkence yapıp öldürmüştü! Acun'u zora sokacak Skandal video ifşa oldu.

Masterchef 2021'de Büyük Skandal! İşkence yapıp öldürmüştü! Acun'u zora sokacak Skandal video ifşa oldu.

TV8 ekranlarının en çok izlenen lezzet yarışmacı olan Masterchef 2021'de Geçtiğimiz günlerde yarışmacılardan bir tanesi olan Hamza Mercimek'in bir kadınla olan telefon görüşmesi ortaya çıkmış ve akılları karıştırmıştı.

A+A-

TV8 ekranlarının en çok izlenen lezzet yarışmacı olan Masterchef 2021'de Geçtiğimiz günlerde yarışmacılardan bir tanesi olan Hamza Mercimek'in bir kadınla olan telefon görüşmesi ortaya çıkmış ve akılları karıştırmıştı. Şimdi ise Hamza Mercimek'in başını yakacak, Acun'u zora sokacak bir video ifşa oldu.

Kırmızı ve mavi takıma ayrılan 16 yarışmacının eleme potasına girmememek için kıyasıya yarıştığı Masterchef'te ortaya atılan bir iddia yine seyircinin kafasını karıştırdı.

Geçtiğimiz bölümlerde yapılan ve fırından çıkan baklavanın aynı olmaması acaba Masterchef kurgu mu sorularını akıllara getirmişti. Masterchef'te yaşanan son olay ise yeniden bu iddiaları gündeme getirdi. Geçtiğimiz günlerde iddialı olduğunu her bölüm belirten Hamza Mercimek'in 20 yaşında olan bir kadınla telefon görüşmesi ortaya çıkmıştı.

Şimdi ise sivri dili ile bilinen Hamza Mercimek'in, papağanına işkence yaparak öldüren eski yarışmacı Murat Özdemir ile daha önce arkadaş olduğu ortaya çıktı. Hatta Hamza'nın Murat Özdemir'in menajerliğini yapmış olduğu bile söyleniyor.

Yarışma boyunca yapmış olduğu hareketler ile dikkati çeken Murat Özdemir papağana işkence yapmış ve ölümüne neden olmuştu. Daha sonra yarışmadan diskalifiye olmuş ancak sosyal medyadan yüz kızartan küfürlü videolar yayınlamaya devam etmişti.

Hamza Mercimek'le ilgili enteresan bir video daha ortaya çıktı. Kafaları karıştıran ve Masterchef kurgu mu sorusunu akıllara getiren videoda Murat Özdemir ve Hamza Mercimek bir masada beraber samimi bir biçimde yemek yiyor. Özdemir, Masterchef Hamza'ya övgüler yağdırıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.